McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.06.23 14:14
A mai napon a Kerepesi úti McDonald's-ban próbáltunk étkezni. Alig volt vendég, ehhez képest majdnem 10 perc után kaptuk meg a megrendelésünket! Egy része el is hűlt. A tojásos muffin és a baconös toast állapota pedig kritikán aluli volt. Mintha homokba lettek volna megforgatva! Jeleztem a hölgynek, hogy azt hittem most vágják a disznót... De egy elnézést a várakozásért vagy valami hasonló megjegyzése nem volt. Csak vigyorgott, elvitte az 56-s táblánkat és ennyivel lezárta az egészet! Szomorú, hogy akik utánunk jöttek jó páran mindenki előbb kapta meg a megrendelését! Sok sikert kívánok az ilyen gusztustalan kiszolgáláshoz! Tanultam az esetből és jó messzire elkerülöm majd a céget és lesz rá gondom, hogy ezt másoknak is sok helyen elmeséljem! Üdvözlet nélkül. Borzalom!

  2022.01.20 15:51
Jó napot! Egy panaszt szeretnék tenni. Ma (jan.20) 13:55-kor vásároltam a Nyíregyházi Zrinyi utca 4-6 mekiben, a kinti kiadó pultnál. Az eladónő bunkó hangnemben kérdezett, a szél miatt nem hallotta, hogy kólával, és ahelyett, hogy kedvesen visszakérdezett volna, felkiáltott, idézem: "beszélj már hangosabban!" Nem hiszem, hogy kiabálni kellene egy vásárlóval. És sajnos ez még nem minden. A visszajárót és blokkot a pultra vágta, a z ablakot pesig egyből ingerülten behúzta. Valamint amikor kiadta az ételeket és az innivalókat, azokat is csak kidobta a pultra. Megalázó volt, főleg az osztálytársam előtt, és ezt elfogadhatatlan kiszolgálásnak tartom. Gyakran járok abba a mekibe, de ezek után nem hiszem, hogy megyek.

  2022.01.15 14:54
Mai napon a párom járt a Bábolnai McDonald's ba anyukája kérte hogy neki is vegyünk ott hamburgert de se sajt se hal ne legyen benne.. Laktóz érzékeny a párom édesanyja halat meg egyszerűen nem eszi meg. Mikor segítséget kért a pultnál lévő nő konkrétan elhajtotta.. Utána számlát sem kapta meg pedig (tudják körülményesek az idősebb korosztály előre is elnézést kérek) párom kérte. Majd mikor elvittük amit kaptunk utána később hívott párom anyukája hogy nem azt tartalmazza a csomag mint amit mondtunk.. Pedig párom megért hogy újra álljunk sorba mert neki mindenképpen azt kell vinni amit kértek tőle. Ugyan úgy raktak bele sajtot úgy hogy nem kérte és narancslé helyet Colát adtak neki. Undorító volt a kiszolgálás és a hozzáállás is. Ha nem szeret ott dolgozni a hölgy miért nem megy inkább haza

  2021.09.25 21:26
2021.09.25.-én a Gyöngyösi Mcdonal's-ba étkeztem de a kiszolgálás nem volt megfelelő .A Visszajáróval volt problémája a kiszolgálónak mert sajnos nem volt nálam apró pénz ,én éreztem magamat kellemetlenül . Azzal a címszóval hogy (így jártam) az eladó aztán fel hozta az ételt és ledobta elém illetlenül és el ment .

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.