McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
33
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.06.26 10:09
Ma reggel a siófoki Mekiben voltam és már többszöri alkalommal történt, hogy nem azt kaptam, amit kértem. Arra sem volt lehetőségem, hogy szóljak a hölgynek, mert rám csukta az ablakot!

  2019.05.22 19:06
A 3. kerületi McDonald's-ban történt és azon belül is a McDrive-ban, hogy rendeltem két menüt és a kóla megcsúszott a férfi kezében és a barátom ölébe zuhant az egész. Elhihetik nem a kólát sajnáltuk, hanem az autót és a takarítás díját. Mivel nem a mi hibánk volt, így szeretnénk kérni, hogy nézzék vissza kamerán és térítsék meg az autó takarításának költségét. Köszönöm.

  2019.05.16 11:52
Elvitelre rendeltem 5 sajtburger menüt és mindig megszoktam számolni, amikor elviszem. Most kint számoltam meg, mert siettem és majdnem elfelejtettem. Mázli, hogy ránéztem, mert csak 4 krumpli volt. Visszamentem szólni, hogy ki hagyták, de nem kaptam még egyet, mert már kimentem, pedig mutattam a blokkot is. Lehet ilyet csinálni? És utána hogyan bizonyítsam be, hogy tényleg nem kaptam? Csak nem ettem meg gyorsan 4 perc leforgása alatt kint..

  2019.04.30 19:48
A kiszolgáló kifelejtette a rendelésünkből a 2 krumplit. Csak a menüket pakolta be. Mi meg meg sem néztük egyből, csak otthon. McDrive -ban voltunk kocsival.

  2019.04.12 10:14
A Szentmihályi úton lévő McDonalds-ban is bevezethetnék, hogy a vendégek sorban állás nélkül, az interaktív digitális táblán tudjanak előrendelni, mert iszonyat hosszú sorok szoktak állni.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.