McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.03.31 21:56
Jó estét! Happy meal menüből lemaradt a játék, Csepeli meki, katasztrófa, mindig lemarad valami, kellene már ellenőrizni a munkásokat. Trehány banda. Nem az első eset, nem lehet megtanulni ezt a szakmát. Dühítő. Érszbe kéne már kapni, soha többé nem jövök el úgy, hogy nem nézem meg. A gyerek meg sír érte.

  2019.12.15 16:11
Családommal 2019.12.15-én a Gyáli úti gyorsétteremben rendeltünk 4 menüt. Mivel elvitelre kértük,, mert nem volt hely, a kiszolgáló hölgy betette a melegítőbe, mivel várni kellett. Amíg várakoztunk, 4-en belenyúltak és az egyik kiszolgáló kivette az egyik hamburgert belőle. Jeleztük, hogy hiányos a csomag majd 18 percig vártunk a kivett hamburger pótlására. Közben senki sem kért elnézést, esetleg valami kárpótlást sem ajánlottak fel. Mire hazaértünk minden tönkrement a várakozás alatt. Azt hiszem nem megyek mostanában a McDonald's éttermek egyikébe sem. Ja a kiszolgáló hölgy kiszolgálás közben gumizta a haját és a kialakult helyzettel semmit sem tudott kezdeni, sőt elég szemtelen volt.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.