McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.18 19:34
Netes rendelés: A Happy Meal menüből nem küldik el a 4db nuggets + a majonézt. A szedvics úgy van berakva a csomagolásba mintha valaki belehányt volna, a krumpli meg állott mintha másnapos lenne. Panaszra meg adnak valami kupont, amit majd levásárolhatsz, persze akkor ha rendelsz Tőlük min 2000 forint értékben

  2020.06.15 20:27
2020. 06. 15. 19:26-kor rendeltem egy BigMac menüt és egy dupla sajtburgert. 2 Dupla Royalt kaptam helyette. Írtam netpincéren a supportnak, de nem érték el az éttermet. Az ételt nem tudják pótolni, kevesebb értékben kaptam árut, mint amennyit fizettem. Kérem a károsodásomat valamilyen formában kompenzálni.

  2020.03.13 10:00
Szerettem volna kipróbálni McFlurry Bacit, hiszen mindenhol ott szerepel a reklámja, de a Harmincketteseknél lévő üzletben a termék nem elérhető.

  2020.02.29 09:51
Nagyon szerettem volna McReggelit enni, de ilyen időben kimozdulni sem nagyon. A netpincéren nézegettem és ú gondoltam rendelek a mekiből sonkàs toastot. A netpincéren csak 11.01-től lehet rendelni a mekiből, tehat az egész reggeli csomagról lemaradhat az ember. Nincs semmilyen McReggelihez tartozó különlegessèg az appon. Ez elèg nagy kàr.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.