McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.29 19:39
Üdv .Sokadik alkalommal kapunk hiányos menüt az érdi McDonalds drive-ban. Mai napon jeleztük is a kollégának, hogy mostanában mindig "kifelejtenek" valamit a rendelésből, jelen esetben a gyerek menüből a Sió gyümölcspürét. Ez már sajnos nem az első eset!

  2020.04.29 19:04
A férjem a Drive-ból hozott haza vacsorát Önöktől. Itthon kicsomagoláskor láttuk, hogy lemaradt két ketchup nélküli hamburger. Visszamenni kész veszteség. Mit lehet ilyenkor tenni? (Ecseri úti McDonalds)

  2020.04.19 16:56
A minap kiprobaltuk a MÁLNÁS super mcfreezt, amit elvileg BROWNIE darabokkal árulnak, mire kaptunk egy mcfreezt, amin eper öntet volt, a brownie pedig köszönőviszonyban sincs a brownieval, szimplán csoki darabkaknak mondhatóak. Órásit csalódtunk, átverve éreztük magunkat. Ha nem csak mcdrive lehetőségünk lenne, visszavittük volna, de nem volt kedvünk mégegyszer behajtani.

  2020.04.07 19:26
2020.04.05-én a Szentmihályi úti Mc Drive-ba történő vásárláskor a fizetésnél jelezte, hogy nem jött ki a blokk, fizessek újra. Az én számlámon kétszer terhelődött, amire azt mondta az üzletvezető, hogy másnap jóváírja a bank. Ez sajnos nem történt meg.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.