McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.08.11 08:01
Tisztelt Címzett! A mai napon, 2021.08.11. Budapesten, a 32-ek terén lévő étteremben vásároltam elvitelre 2 db sajtburgert és egy kis burgonyát. A sajtburgerhez plusszban kértem backont és sajtot, amit bele is pakoltak, de mindkét szendvicsből ki maradt a hús. Nyilván a számlán minden jól szerepelt. Csatolom a képeket a csodálatos és olcsó reggeliről.

  2020.01.19 20:59
A Hot Devil burger finoman fogalmazva is egy nevetséges átverés. Tartalmaz 1 húspogácsát, 2-3 darab jalapenot és egy minimális hagymát a zöld szósz mellett. Enyhén csíp csak. A kivitelezés több mint vicces a marketinghez képest. Fotók csatolva.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.