McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
41
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.03.31 21:56
Jó estét! Happy meal menüből lemaradt a játék, Csepeli meki, katasztrófa, mindig lemarad valami, kellene már ellenőrizni a munkásokat. Trehány banda. Nem az első eset, nem lehet megtanulni ezt a szakmát. Dühítő. Érszbe kéne már kapni, soha többé nem jövök el úgy, hogy nem nézem meg. A gyerek meg sír érte.

  2020.11.07 12:59
Az új promóciós terméket szerettem volna kipróbálni, 2 szendvicset és két kozepes krumplit vásároltam, 4520 Ft-ért. 10 perce álltam már a sorban közben azt figyeltem, hogy a szendvics amit rendelni szeretnék már jó ideje ott áll a csúszkán. Amikor végre rám került a sor, szóltam a kiszolgálónak, hogy azt a szendvicset ami már jó ideje ott áll, nem kérem, hanem megvárom amíg a 2 szendvicset frissen elkészítik. Erre kirakta a 2 krumplit a tálcára és közölte, hogy majd ő kiviszi ha készen van. Mondtam neki, hogy nem ülök le, hanem itt megvárom és megbizonyosodok róla, hogy nem azt a szendvicset adja oda, amit nem kérek. Közben a szendvicsek elkészültek, sőt, jóval több is, ő meg csak nézegetett jobbra balra, majd eltűnt hátul. Jött a menedzser és megkérdezte, hogy mi a probléma. Mondtam neki, hogy mar itt várok egy jó ideje, és nem kérem azt a szendvicset, ami már vagy 10 perce ott áll. Erre közölte, hogy az nem lehet, mert az rendelésre készül és amúgy is ő sütötte hátul. Gondoltam magamban, ha hátul áll és ő süt, azt nem látja elől mit vettek le, és mióta áll ott. Törölt rendelés is lehet.. Mondtam neki hogy én akkor sem kérem azt a szendvicset. Nagy nehezen kivette azt a 2-t ,amit a kisasszony is ki tudott volna venni, csak nem akarta. A tálcára kirakott krumplit is vissza vitettem, hiszen addigra már az is kihült. 4520ft ért már amúgy is kihült ételt nem viszek el. Dolgoztam Angliában mekiben, és azt meg az első napon megtanítják, hogy a krumplit add ki utoljára mert kihül. A kiszolgló a  mekiben csak szimplán hülyének akart nézni. Annyit se mondtak hogy elnézést vagy valami. Ennyi pénzért 4 menü-t kapok a Plázában, vagy az étteremben, amivel 4 ember jól lakik.

  2020.10.09 20:50
MA rendeltem a mc driveban 2 nagy duplasajtos mcroyalt haza érve szembesültem vele hogy a két szendvics helyett 2 dupla sajtburger volt de persze a dupla sajtos mcroyal árát fizetteték ki szóval nem kevés pénzről van szó és sajnos ez már nem az első ilyen eset volt....

  2020.07.18 09:18
2020.07.17-én este kb. 18.30kor a Nagykőrösi úti meki drive-ban voltam. Az egy dolog, hogy fél órát álltam sorban! A másik pedig az, hogy dobozos almalét akartak kubu helyett adni! Miután ezt szóvá tettem a kiszolgáló kikapta a kezemből az almalét és odaadta helyette a kubut! Mondtam neki, hogy hívja ide a főnökét, akit nem akart, mert kasszázik! Mondtam neki még egyszer, akkor már elment szólni! A slusszpoén az volt, hogy itthon vettem észre hogy a mcmenü +-hoz járó poharat lespórolták!

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.