McDonald's
panaszok-McDonald's - Logo

McDonald's

Panaszok
54
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.04.14 14:52
A győri belvárosi (Győr, Baross Gábor utcai) Mc’Donalds étteremben már hetek óta nem működik a légkondicionáló, a keringető rendszer és ezáltal kellemetlen szagok, hőség és fulladás érzés van az étteremben. Jeleztem az ott dolgozóknak, akik igazából ,,leszarták” azt mondták amíg Pestre nem érkezik hivatalos panasz addig úgyse fogják megcsinálni! Mélységesen nagyot csalódtam ebben az üzletpolitikában!

  2022.03.29 12:11
Már sokadjára fordul elő, hogy a győri Baross úti McDonald's étteremből hiányosan érkezik meg a már előre kifizetett rendelés. Nagyon kellemetlen, és bosszantó, illetve az étel minősége is rendszerint hagy kihagyni valót maga után... Ha tehetem nem is fogyasztok ott, inkább elmegyek a számomra messzebb található McDonsald's-ba, de sajnos a kiszállítás csak onnan lehetséges számomra.

  2022.03.05 19:13
A mai napon a XVII. kerületi Pesti úti McDonaldsban vásároltam "ételt". Köszönöm, hogy védik az egészségemet, mert nem először, de utoljára, vásároltam ott! (a Meki, mint olyan kap még 1 esélyt...persze nem a fent említett étterem.) 1. A kóla szénsavmentes volt 2. a Big mac szendvicsben a saláta barna volt! (nem rohadt, csak nem éppen "friss") 3. a sült krumpli, meg előző napos, felmikrózott "minőségre" hajazott....

  2022.02.01 13:01
Üdv ! 1 és fél hónapot dolgoztam Budapesten az Üllöi Mekibe és kétszer is ugy utaltak , hogy nem azt a pénzt utalták ami járt volna . Előszőr 190ezer helyett kaptam 145ezret aztán 95ezer helyett pedig 61ezret . Hiába hivtam fel a munka ügyet azt mondták , hogy ilyen levonások vannak meg olyan . Undorito hazug mocskos cég . Az étterem vezető meg egyáltalán nem segit egy bunkó ember . Feljelentést teszek és befogom záratni azt a Mcdonaldsot . Nem hiába mindenki felmond ott náluk . Erröl ennyit

  2022.01.20 15:51
Jó napot! Egy panaszt szeretnék tenni. Ma (jan.20) 13:55-kor vásároltam a Nyíregyházi Zrinyi utca 4-6 mekiben, a kinti kiadó pultnál. Az eladónő bunkó hangnemben kérdezett, a szél miatt nem hallotta, hogy kólával, és ahelyett, hogy kedvesen visszakérdezett volna, felkiáltott, idézem: "beszélj már hangosabban!" Nem hiszem, hogy kiabálni kellene egy vásárlóval. És sajnos ez még nem minden. A visszajárót és blokkot a pultra vágta, a z ablakot pesig egyből ingerülten behúzta. Valamint amikor kiadta az ételeket és az innivalókat, azokat is csak kidobta a pultra. Megalázó volt, főleg az osztálytársam előtt, és ezt elfogadhatatlan kiszolgálásnak tartom. Gyakran járok abba a mekibe, de ezek után nem hiszem, hogy megyek.

McDonald's Márkáról

A McDonald’s a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata. Az üzletek túlnyomó része nem a cég tulajdonában van, hanem franchise rendszerben működik. Richard McDonald és Maurice McDonald testvérpár 1937-ben kezdett hot dogok árusításába, és olyan jól ment az üzlet, hogy 1940-ben a kaliforniai Monroviában megnyitották első éttermüket. Magyarországon először 1988-ban jelent meg az étteremlánc Budapesten.


A Panaszok.com segítségével a McDonald’s felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.