Magyar Telekom Nyrt.
panaszok-Magyar Telekom Nyrt. - Logo

Magyar Telekom...

Panaszok
26
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.22 11:13
Üdv! Panaszt szeretnék tenni az Telekom céggel szemben ugyanis Július 2. Édes anyám be ment hogy hűség idő meg hoszabítással egy új készüléket vásároljon. Az ügyintézö egy teljesen új előfizetést készített úgy hogy nem is tudtunk róla a másik kértünk egy mobil internetet rutter készülékkel hogy smart tévén tudjuk használni és arról sem tájékoztatót hogy ezt nem lehet használni smart tévén. Szeretném kérni a segítségeteket hogy mi tévő-k vagyunk mert most olyan magas számlákat fognak ki állítani be mentünk személyesen de meg magyarázták úgy azzal hogy mi vagyunk a hibásak abban igazuk is van hogy nem olvastuk el mit írunk alá de mentségünkre szóljon meg bíztunk az ügyintézöben és azzal a tudatban voltunk hogy csak egy sima hűség meg hosszabbítás lesz

  2020.02.25 09:56
Kiszámlázták már a régen eladott lakás telefonszámláját. Kb 2 éve adtam el a lakást, amikor jött egy számla. Először azt sem tudtam mi, de aztán rájöttem, hogy tényleg volt valami telefonvonalunk ott, amit persze soha nem is használtunk. Igazán gyors reakcióidő! :(

Magyar Telekom Nyrt. Márkáról

A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, röviden Magyar Telekom Nyrt. vagy Magyar Telekom (MT) távközlési és telekommunikációs vállalat, Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb vállalata. A cég telekommunikációs és infokommunikációs szolgáltatásokat nyújt vezetékes és mobil viszonylatban, adatátviteli és nem hangalapú, informatikai és rendszerintegrációs területeken. Lakossági, valamint kis- és középvállalati ügyfelei részére Telekom, nagyvállalati, közigazgatási és intézményi ügyfeleinek pedig T-Systems Magyarország márkanéven nyújtja szolgáltatásait. A Magyar Telekom Nyrt. többségi tulajdonosa a Makedonski Telekomnak, Macedónia legnagyobb vezetékes és mobilszolgáltatójának. A Magyar Telekom többségi tulajdonosa (59,21%) a CMobil B.V., amely a Deutsche Telekom AG kizárólagos tulajdona.

A Panaszok.com segítségével a Telekom felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.