Magnolia Day Spa
panaszok-Magnolia Day Spa - Logo

Magnolia Day S...

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

Magnolia Day Spa Márkáról

A magnólia növény az állandóság és a harmónia szimbóluma, mely túlmutat minden viszontagságos időszakon és újra meg újra elvarázsol. Ezt képviseli a Magnolia Day Spa a névvel való utalással is, hogy Ön bármikor is tér be hozzájuk, gondtalanná teszik a náluk töltött időt, hogy úgy érezze, egy szebb világban kalandozhatott, melynek eredményeként újjávarázsolva, könnyedén átlendül hétköznapjain. A fürdő világának hidroterápiás élményei a tenger hullámait idézik, a szaunák a teljes tisztulásban és méregtelenítésben segítenek. A balneum a társadalmi események helyszíne volt, a nyugalom, a megbékélés, a feltöltődés szigete. A szaunák elődje, a caldarium is megjelent már ekkor, forró levegőjű termek álltak a fürdőzők rendelkezésére. Arra törekedtek, hogy a rómaiak által felfedezett ellazulás a Magnolia Day Spa gazdag kínálatában - Kneipp medence, páros és hat személyes hidromasszázs fürdő, klasszikus finn szauna, aroma szauna, infra szauna - is megjelenjen.
A Panaszok.com segítségével a Magnolia Day Spa felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.