MAC
panaszok-MAC - Logo

MAC

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.05 16:09
Közel egy hónapja rendelt termékek nem érkeztek meg, 3 e-mail után semmi válasz, Instagramon legalább válaszoltak hogy továbbítják az adataim az ügyfélszolgálatnak, azóta sem keresett senki ennek is már egy hete. Telefonon sem lehet természetesen elérni őket.                        Szállítási díjat is azért fizetek, hogy ne kapjak semmit. 

  2019.05.11 23:16
Nagyon drágák a termékeik. Az én átlag fizetésemmel félévet kell spórolnom, hogy bármilyen MAC terméket meg tudjak vásárolni. Ráadásul egyre jobban elszálltak az árak. A legújabb számítógép is közel 12 millióba kerül. A legújabb IPhone 500ezer. Mindig elszörnyülködöm az árakon.

  2019.04.10 16:47
Az eladók tanácsára vettem egy alapozót minden napi használatra, ami egy olajbázisú alapozó volt. Ahogy használtam, rájöttem, ez egyáltalán nem megfelelő a hétköznapi használatra. Azt sem említették, hogy külön vennem kell egy adagoló fejet az alapozóhoz. Most van egy alkalmi alapozóm, adagoló nélkül.