LightInTheBox.com
panaszok-LightInTheBox.com - Logo

LightInTheBox....

Panaszok
35
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.28 21:24
Kifizettem a ruhát amit rendeltem, kaptam róla visszaigazoló emailt utánna pedig kaptam egy másikat, hogy sikertelen fizetés blablabla, és hogy fizessem ki újra vagy különben törlik a rendelést, de a pénzt meg levonták a kártyámról szóval biztosan kivan fizetve, ezért válaszoltam hogy ez lehetetlen és utánna olyan emailt kaptam, hogy az oldal nem létezik így nem tudnak emaileket fogadni....

  2022.03.29 18:39
A honlapon nem egyértelmű azonnal, Hogy hova is kell a hibás, nem tetsző vagy méretben nem megfelelő árut visszaküldeni. Hát KÍNÁBA. A postázási költség nem olcsó és Nem fogadnak el minden szállítót. Követett szolgáltatást kérnek, ami méreg drágava és Nem megérhetove teszi a küldeményt. Miután visszaküldted, még mindig fenntartják, Hg nem érkezik meg vagy nem megfelelő állapotban küldted vissza. 4 ruhát választottam, egy belső címke (mosási és anyagosszetetel ) nélkül érkezett. Egyiknek közé sincs a képhez amit rendeltem. Mindegyik egytől egyik nagyon olcsó minőség annak ellenére,.Hg szerintem 12-15 ezer forint között lehet jó és normális, pulóvert, inget vásárolni. Ezzel nem is lenne gond. Ha vissza tudnám küldeni. Ügyfélszolgálat, nehézkes, megpróbálnak 30% visszafizetésével meggyőzni és eladni a minősítés nélküli nagyon nagyon olcsó arkategoriaju termékeiket. Hisznek abban,.Hg ki fog visszaküldeni csomagot Kínába 15-20-30ezer forintért. Vámot és adót nem fizetnek, mert megkérik,.hogy mindent távolítsunk el ami azt mutatja, Hg a termék Kínából jött. Kicsit érdekes!! Hosszú volt a termék megerkezesenek az ideje, ezt nem is csodálom hiszen Kína nem a szomszédos ország. Hetekbe telt a levelezés és jelen pillanatban ott tartunk,.hogy nekem kell postázni vissza úgy Hg 6000forint postaköltséget már felszámolták hogy ide erkezzen. Így ez a vásárlás legalább 15000 forintomba kerül, így Hg nem hívta fel a figyelmet semmi a honlapon, hogy egy kínai raktárba kell visszaküldeni. Azt a terméket sem térítik, meg ami helyett mást küldtek. Minősíthetetlen viselkedés és ajánlom mindenkinek aki szeretne itt vásárolni, Hg kétszer is nézzék meg mielőtt ezt megteszik. Minden apró pontot érdemes elolvasni a hónapon és szerintem akkor elmegy az ember kedve a vásárlástól. Sok mindent készítenek Kínában, nem is ezzel van a problemám, hanem hogy az online megrendelést lehetetlenné teszik, mert a céljuk, Hg olcso terméket adjanak el jó áron.

  2021.11.14 20:16
Nem erkezett meg egy 6000hufos hatizsak amit a light in the boxon rendeltem. Nem reagalnak. Penzt szeretnek visszakerni. Nem erem el oket. Visszajon az email. Segitseget kernek. Hogyan hajthatnam be a penzt. Mar 3 honapja itt kellene legyen azt regisztraltak h megerkezett.

  2021.10.07 13:50
2021.04.28- án megrendelt örömanya ruhát még mindig nem kaptam meg. Sajnos ki kellett előre fizetni,kb, 4 hetet ígértek. Többször írtam a vevőszolgálatnak, ahonnan mindig ua. a választ kaptam. Lassan 6 hónapja várom a megrendelt árut és felháborító, hogy se a ruhát nem kaptam meg,de a pénzt sem utalták vissza. Fel kell jelenteni akik ezt csinálják az emberekkel,a pénzt csak lenyúlják!

  2021.08.08 22:07
3 darad menyasszonyi ruhat rendeltem osszesen 80.000forintert. Plusz 6000 forintert gyorsabb szallitast. 1honapot vartam a ruhakra es fizetnem kellett meg 40000forint vamot. A harom ruhabol az egyik minosegeben,szabasaban is nevetseges. Egyszeruen hordhatatlan. A masik ket ruha amit rendeltem gyakorlatilag koszonoviszonyban sincs azokkal amiket en vettem. Panaszt is tettem naluk,semennyi penzt nem kaptam vissza. Majdnem 130.000forkntert van 3ruham amit nem akartam. Vicc A paypal-nak is irtam. Ne ok sem segitettek. Ennyit a vasarloi vedelemrol