LightInTheBox.com
panaszok-LightInTheBox.com - Logo

LightInTheBox....

Panaszok
10
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.09.16 09:46
Két blúzt rendeltem. A megküldött blúz még nagyjából sem hasonlít arra, amit hírdetnek. Tiszta nylon és egy vacak pólora nyomnak valami hasonló mintát, mint amig egy elegáns, jó szabású blúzon hírdetnek. Fotókkal igazolom, hogy becsaptak, nem azt hírdetik, amit küldtek, de elutasítják. Számlát kérés esetén sem adnak. A weboldlaon található review mind hamis, mert az én lesújtó reviewmat nem jelenítik meg..... Messzire kerülje el őket mindenki!

  2020.09.02 17:53
Július 19-én rendeltem valamit a Light in The Box-tól. A webáruház 10-18 napos szállítási határidőt ígért. 30 nap elteltével írtam az ügyfélszolgálatak, amire azt válaszolták, hogy néha késhet a csomag, de legkésőbb a rendeléstől számított 40 nap alatt meg kell, hogy kapjam. 45 nap elteltével megint írtam, mert "természetesen" nem érkezett meg a csomag. Válaszlevelükben azt írták, hogy legfeljebb 90 napon belül meg kell érkeznie. Nem tudom ezt meddig csinálják, örülnék ha végre megjönne a csomag.

  2020.08.19 11:28
2020.júl.23-án vásároltam egy terméket tőlük online, az árát azonnal át is utaltam, de se számlát sem a terméket a mai napig nem küldték meg. Össze-vissza hazudoznak, hogy ekkor meg akkor fog megérkezni, meg hogy én menjek a postára érdeklődni, hogy hol a csomag, de a csomagszámot sem adták meg, sem azt, hogy melyik országból jön a termék, mert csak így tudnak utána nézni. Kértem hogy akkor Ők nézzenek talán utána, hogy hol jár a termék jelenleg, vagy utalják vissza a pénzem, de válasz nem jött rá, helyette lezárták az adás-vételt mintha minden rendben lezajlott volna. Ez volna a szabad rablás? Fizetsz, és nem kapsz terméket? Az eltelt egy hónap alatt már kétszer is lezárták az adás-vételt, mintha megkaptam volna a terméket és ezt vissza is igazoltam volna, de ez nem történt meg. Amikor kérdezem Őket e-mailben, nem arra válaszolnak, amit kérdezek, hanem ködösítenek és össze-vissza hazudoznak. Ne vásároljon senki tőlük, mert terméket azt nem kap, viszont még az átutalt pénzét is elveszti. Én már sokat vásároltam net-en online, de iyen link Céggel még nem találkoztam, mindent megkaptam vagy a pénzt küldték vissza ha rossz volt a termék. De ezek rablók!