LightInTheBox.com
panaszok-LightInTheBox.com - Logo

LightInTheBox....

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.10 13:17
A ruha, amit kaptam még jóindulattal sem hasonlítható össze azzal, amit rendeltem. Az anyaga borzalmas a mérete nem stimmel, híbás a varrása és úgy ahogy van förtelmes. A visszaküldési szabályzatban benne van, hogy ha hibás a termék, visszaküldhetem és visszatérítik az árát. Egyik sem történik meg. Fényképes bizonyítékkal tudom igazolni a hibát, ennek ellenére megtagadják ezt.

  2020.02.20 15:09
Elégedetlen vagyok a megkapott blézerrel. Teljesen más a színe, és igénytelen is, míg a fotón jól mutatott. Nincs bélése, így tartása sincs. Szeretnék reklamálni, visszaküldeni, de az erre kialakított online felületre fotót is kell csatolni, szemléltetve a problémát. Fotó csatolása nélkül nem enged továbblépni, hibát jelez. Oda van írva, hogy jpg. formátumú fotót csatoljak, de csatoláskor kiírja, hogy csak pdg. formátumot fogad el. Ilyen kiterjesztésűt nem is tudok készíteni, menteni, ebből adódóan ellehetetlenül a reklamáció. Ügyes húzás. Szeretném, ha orvosolnák.

  2020.02.19 08:38
..megrendeltem egy a képek alapján ,gyönyörű ruhát,..ami késve megjött az leírhatatlan,..a minősége a varrása a fazon eltérése,..szinte minden elfogathatatlan rajta,..jelezni akartam és kértem a pénzemet vissza,..de egy román nyelvhez hasonló szöveg tünik fel ami értelmezhetetlen,...

  2020.01.30 00:08
A 2020.január 15-én megrendelt és kifizetett csomagom szállítási módjaként a postacsomagot(10-18 munkanap) választottam. Ez számításaim szerint, legkésőbb február 10-ig meg kellene érkezzen. Előre látható szállítási időnél viszont február 17 jelenik meg. A megrendelt ruhát eseményre vettem, ami így nem fog megérkezni időre. Nagyon bosszantó! Mit lehet tenni? 

  2020.01.08 10:41
Megrendeltem a terméket december 16-án, és az express szállítást választottam, miszerint 3-6 nap a szállítási idő. Ezért 5736 Ft-ot fizettem, gondolván, hogy akkor megjön karácsonyig. Rosszul hittem. A termék 2020. január 6-án jött meg... arról nem is beszélve, hogy 17.000 ft-nyi vámot kellett fizetnem. Azért választottam ezt az oldalt, mert bíztam benne, hogy a drága szállítási költség ellenére megérkezik karácsonyig a termék. Ezért nem másik külföldi oldalról rendeltem, mondván, hogy az beletelhet több hétbe. De jobban jártam volna, mert akkor se szállítási költséget, se pedig vámot nem kellett volna fizetnem, és kb ekkora jött volna meg...