Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.09 11:56
Mint már töbször is jeleztem önök felé, az elmúlt 2 évben, a reklámújság terjesztése a helyi vállalkozó által finoman szólva elégtelen. Legutóbbi jelzésem óta, hordták egy pár hétig, de immáron lassan két hónapja ismételten nem terjesztik. Ha lennének szivesek megadni az elérhetőségét a terjesztőnek, szivesen elbeszélgetnék vele. Viccet félretéve, nekem, és az utcában lakóknak is elege van ebből a helyzetből, és a városban más helyen lakó ismerőseim is panaszkodnak, hogy ki - ki marad az újság terjesztése, ezért azt a javaslatot szeretném tenni önök felé, hogy átvenném a Sátoraljaújhely és vonzáskörzetének szóróanyag terjesztését. (Ha lehetséges.) Vagy adják át a megbízást, egy másik megbízható vállalkozónak, aki teljesíti a rábízott feladatott. Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel: B. Zsolt

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.