Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.06.04 17:47
Újra a Lidl-ben jártam. Most vettem ezt a krémtúrót ( Milli márka) és még jó, hogy én bontottam ki és nem pedig a gyerekek. Kis műanyag darabok voltak a krémtúróban. Ennyi erővel a baba is megehette volna.

  2019.05.26 08:55
Szombathelyen, a Kenyérvíz utcai Lidlben nemrég vásárolt Pilos márkájú ESL 1,5%-os tej már a felbontást követően is kellemetlen, keserű utóízű volt és sajnos nem ez az első ilyen eset az utóbbi időben. Első alkalommal gondoltam csak az érzékeim csalnak, de miután a családban többen is megemlítették, felvetődött bennem a kérdés, hogy minden rendben folyik-e a gyárban. Amennyiben tudnak segíteni, várom válaszukat. Tisztelettel, Bereczki-Tollas Katalin

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.