Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.06.03 09:46
Tisztelt forgalmazó! Sajnos nagyon sok árú eltűnik hetekre az üzletből,valamit megszokunk az lefogy és hetekig nincs vagy megszűnik,pl. pepsi Cola fagyi torta diabetikus szörp szalvéta pöttyös,3 rétegü wc papír lila csomagolásban és még sorolhatnám. Ennek az a következménye hogy lassan átszokunk az aldiba.

  2020.04.25 08:58
Megdöbbenéssel tapasztaltam ma reggel, hogy semmi nyoma elővigyazatosságnak jelen helyzetben..emberek egymás hegyen hátán. Pékárúk szabadon, semmivel nem lehet megfogni csak szabad kézzel. A dolgozókon se maszk, se kesztyű. Elszomorító, biztos, hogy egy ideig elkerülöm a helyet , de mindenkinek ezt javaslom.

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.