Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.08 13:31
Tisztelt Lidl! A tegnapi napon 18 óra 42 perckor a Kaposvár Előd Vezér utca 3. szám alatti Lidl üzletben vásároltam pár dolgot és ma jöttem rá, hogy amit fizettem az nem azért volt annyi, mert hogy megemelkedtek az árak, hanem mert a 10 tekercses 4 rétegű egészségügyi papírból 2 csomaggal számoltak a pénztárnál és én csak 1-et vettem. Sajnálatos módon én is figyelmetlen voltam, hogy rögtön nem vettem ezt észre és szóltam volna. Kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben ezt, mint veszteséget le kell írjam a konyhapénzből, vagy esetleg a kamera felvétel és a blokk alapján a reklamációmnak helyt tudnak-e adni.

  2021.10.12 19:05
Egyik áruházukban ( Nagykanizsa, Balatoni utca) történt vásárlásomkor ÁFÁS számlát kértem. Közölték, CSAK mobil applikációval van lehetőség számla kiállítására! Mivel nem volt nálam a mobiltelefonom, így applikációt sem tudtam telepíteni ( megj. nem kényszeríthetnek app letöltésére, ez nem lehet számlaadási kötelezettség megtagadásának alapja). A vásárlásról igy nem kaptam meg a számlát, lehetőséget sem ajánlottak a megoldás érdekében, az " üzletvezető nem ér rá " kijelentéssel felettessel sem tudtam beszélni! A pénztáros gyakorlatilag nem kívánt velem foglalkozni egyetlen percet sem! Mivel nem kaptam számlát, nem tudom vásárlásom értékét elszámolni költségként, így anyagi kárt okoztak. A NAV telefonos tájékoztatása szerint Önök jogszerűtlenül jártak el, kérték a panasz részletes leírását közérdekű bejelentésként. Nem tettem, várom a magyarázatukat! Amennyiben azonban nem kapok választ panaszomra, a történteket a NAV felé írásban is benyújtom. Felháborító, hogy egy mobilapp letöltéséhez kötik a számlaadást, miközben élnek még emberek hazánkban is mobiltelefon nélkül, vagy mennek telefon nélkül vásárolni , esetleg lemerül a mobiljuk!

  2021.07.20 12:45
2021.07.18.-án a budapesti 1161. Lidlben vásároltam két pár FF kék 0358312 cipőt. Mivel Lidl Plus alkalmazásom van a pénztáros mondta, hogy reklamáció esetén nem szükséges az eredeti nyugta, mert az alkalmazás tárolja a nyugtát. Sajnos a cipők nem voltak jók és ezért még az nap visszavittem, hogy a vételárat visszakapjam. A legnagyobb meglepetésemre az üzlet vezetője ragaszkodott a papír formájú vásárlási balokhoz és nem vette vissza a termékeket. A mai digitális világban az APEH is elfogadja illetve emailben megküldött számlák is elfogadhatóak. Kérdésem, hogy a Lidl által alkalmazásban elmentett (mely ugyanúgy néz ki mint az eredeti) nyugta miért nem fogadható el. Várom a Lidl kedvező döntését, ellenkező esetben a Fogyasztóvédelemhez fogok fordulni. Tisztelettel

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.