Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.11 05:34
Barcs, Lidl, dec. 30. délután. A vizes bejárati rácson megcsúszram , kezem eltört ,kórházi sürgősségin láttak el. Jan. 1 - je munkaszünet, de 2- án reggel, 72 órán belül jegyzőkonyvet vettek fel az üzletben. (Elég utasítóan). A kamerafelvételt kérésemre es telefonálásaimra sem mentették le, noha a kamera az ajtó felett van. Szentanú volt. Meghallgatásom és orvosi papírjaim látta nélkül elutasították kárigényemet. Most fájdalom, 5 hét gipszes tehetetlenség. Mérhetetlen igazság ért.

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.