Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.07.26 02:23
Rendszeresen vásárolok az egri Lidl áruházban. Mindig úgy hallottam, hogy ezek a dolgozók meglehetősen jól keresnek, és nehéz is oda bekerülni. A benyomásom pont ellentétes. Úgy tűnik, „nyugdíjas állásban” vannak. Konkrétan az egyik agyontetovált, szőkített hölgy, aki egészen bizonyosan a lányom lehetne, elképesztő modorban utasítgatja a vevőket. Ha már ilyen fiatalon ilyen ideges, vajon mi lesz vele később? Hogy tűri meg az áruház az ilyen dolgozót? Ennyire rossz a helyzet? Ilyen személyzetre futja csak? Vagy itt esetleg nincs tréning? Elképesztő.

  2022.05.07 23:59
Lidl paksi üzletében egyik dolgozója több alkalommal flegma lekezelő válasza! És a kasszába is lekezelő kiszolgálás!!munkatársával közbe vihorászik. Ahogy megtudtam Viktoriának  hívják a hölgyet nem vagyok hajlandó ezt a hozzá állását elfogadni!!ez ellen jó lenne tenni valamit! Mert ez elég felháborító ez a viselkedés.

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.