Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.21 11:18
Tisztelt Lidl! NMai napon szomabthelyi üzletükben vásároltam. Kérem tájékoztassák alkalmazottaikat, hogy sem covid idején, se más alkalommal ne fogdossák a gyerekeket, és semmilyen esetbe se ölelgessék a plüssállataikat. Elképzelni nem tudom, mi ütött a kasszás fejébe, de ez elfogadhatatlan. Üdv: S.- G. Anna

  2020.03.14 23:35
Tisztelt Vezetőség! Egy olyan kérdéssel fordulok önökhöz. Hogy itt van a Korona vírus. És nagyon sokan vásárolnak napi szinten önöknél. Sokan használjuk a kosarakat,bevásárló kocsikat. Egy nap hányszor fertőtlenítik őket, vagy egyáltalán fertőtlenítik. Ma voltam bent az egyik áruházukban és tiszta retek mocskos volt a kosár. Szerintem az mostanában nem volt takarítva.

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.