Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.13 11:37
Van egy termékük ami már nem az első, hogy fèlig tele és a kukába landol! Wc tisztító hab nem nem jön ki....azt hittem,hogy csak én fogtam ki aztán vettem mégegyet de az sem....Anyukámnak is vettem de az is délig bent marad a palackban azért ez így nagyon nem jó! Nagyon jó kis termék lenne de ha használhatatlan 2 fújás után ....

  2020.01.13 22:34
Üdv. Mi a Lidl ben vásároltunk fagyasztott zöldbabot és mikor készültem főzni belőle észrevettem hogy egy egér láb volt a csomagban. Vissza vittük a boltba es azt mondták hogy jelzik a gyártó cég felé! Nos ennek egy hete és az a termék még mindig megvasarolhato. Ahol egy láb volt, valahol meg kell legyen az állat többi része is.

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.