Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.09.09 17:50
Azzal a panasszal fordulok önök felé hogy a mai napon a LIDL Magyarország KFT Komló, Tröszt Utca.1. szám alatti 127. számú boltjába nem előszőr tapasztalom azt hogy az ottani dolgozók között nem egy aki ezen időpontban 16:00 és 17:00 között a kasszánál is dolgozót pénztárosként a 2 és a 4 kasszánál nagyon személyeskednek, flegmásodnak a vásárlóval. A LIDL Plus kártyámat egyáltalán nem kérte el a vásárlás során ami 2021.09.09 napon történt, míg ismerősétől megkérdezte hogy van e LIDL Plus kártyája és hogy a kuponokat ne felejtse beváltani. Kérem ennek szakmai felülvizsgálatát miért bánnak lekezelően egyes vásárlókkal a dolgozók, miért kell személyeskedni. LIDL üzlet szabályzat betartását kérelmezzem és a megfelelő szankciót és felülvizsgálatot ebben az ügyben.

  2021.08.18 14:39
Tisztelt Lidl!2021.08.18.-án 13:50 körül beálltam a kasszába a Bicskei Lidlbe,természetesen 2db kassza ment amiből 1kasszát bezárt a dolgozó mivel lejárt a munkaideje amit teljes mértékben megértek,csak számomra az a magas miért pakoltatott fel a vevőkkel a dolgozó a szalagra,utàna meg lepakoltatott,miútán bezarta a kasszát egy kassza ment ahol azonnal kb 18 db fizető ember mezdett el háborogni,nagy nehezen megnyitották az 1.-es kasszát a dolgozó köszönés nélkül elkezdett blokkolni úgy hogy a termékeimet dobálta,megkérdeztem tőle ,hogy ennek örülnének ha a központban panaszt tennék???és miútàn elmentem szó szerint a Lidl-t lejáratta a dolgozó úgy hogy a vevők előtt elkezdett után kiabálni a kasszában ülő rövid szőke hajú hölgy!egyet tudok míg élek egy db Lild be sem teszem be a lábam,számomra ez megalázó volt ahogy a dolgozó ordibált utánam!!

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.