Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.08 10:36
Tegnap a Váci Lidlben vásároltam Szabó készletet. 2-felé volt, kiírva is 2 ár szerepelt. Az egyik ár 600 Ft körüli, a másik 800 Ft körüli. Gondoltam, ez lesz a 800 Ft körüli. A számlát most tudtam átnézni, és bosszant, hogy a számlán 1.999 Ft szerepelt. Nagyon mérges vagyok, mert ennyi pénzt soha nem adnék érte! Ha lett volna árellenőrző a Lidl-ben, biztosan elolvastam volna! Felháborító, hogy egy ilyen nagy bolthálózat nem rendelkezik ilyen eszközzel!!! Vagy így akarják a vevőket direkt megkárosítani?

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.