Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
55
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.16 19:46
A Cziffra György u 115.alatti üzleteben vásároltam szalon cukrot a részben letakart kiírásuknak megfelelően a cukrokat fajtája szerint külön szedtem kivéve a két féle ízű piros-arany csomagolású zselést mivel ez vegyesen volt kitéve a rekeszbe. A 2021 11.16-án 17.50 perckor a 2.sz pénztárban ülő ifjú hölgy közölte, hogy legközelebb válogassam szét szín szerint az egyforma ízű cukrot.Mikor felhívtam a figyelmét hogy ez nem az én feladatom és értelmetlen mert mindkettő zselés akkor közölte, hogy akkor nem kell Önöknél vásárolnom. Gondolom egyetértenek javaslatával én is megfogadom ezentúl máshol fogom elkölteni egy 6 tagú család ellátására fordított összeget. Üdvözlettel egy volt vásárlójuk :M. M. Mária

  2020.09.06 21:03
Nem először tapasztalom, hogy a tatai Lidlben több alkalmazott sem hordja megfelelően vagy egyáltalán nem hordja a maszkot, miközben pakol, a vásárlók közt tevékenykedik vagy kasszánál ül. Emiatt inkább nem is megyek már oda, mert ahhoz kicsi az üzlet, hogy megfelelő távolságot tartsak tőlük és mivel nincs önkiszolgáló kassza, nem tudom a kasszát sem elkerülni. Nem csak az idősekre kell tekintettel lenni, minden anyukára.

  2019.05.30 22:27
Az egyik kasszás hölgy minősíthetetlen hangnemben beszélt egy másik kolléganőjéről, aki bezárta a saját kasszáját. Morogva pocskondiázta, és ezt kellett nekünk hallgatni, mert nem tudott lenyugodni. Ez nem tartozik a vásárlókra és nincs szükségünk ilyen drámákat végig nézni.

  2019.05.25 22:44
Én elhiszem, hogy nagyon gyorsan kell a kasszásoknak dolgozniuk, de hogy dobálják az árut, aminek a vonalkódját lehúzták (azt már ki kellene fizetnem) az kicsit dühítő, főleg ha törékeny dolgok is vannak köztük.

  2019.05.06 16:55
Naponta járok a Lidl-be bevásárolni, nagyon szeretjük a családdal. Ma is elmentem bevásárolni és pont úgy lökött le egy tejet egy pasas előttem, hogy össze-vissza fröcskölt rám. Én is én minden más körülöttem tiszta tej lett. Vártam, hogy visszaforduljon segíteni, de semmi. Aztán a puffanásra egy eladó is megnézett, hogy mi történt és ő szólt semmit, csak elment (gondolom felmosóért). Emberség ötös éljen!

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.