Lidl
panaszok-Lidl - Logo

Lidl

Panaszok
40
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.09.06 21:03
Nem először tapasztalom, hogy a tatai Lidlben több alkalmazott sem hordja megfelelően vagy egyáltalán nem hordja a maszkot, miközben pakol, a vásárlók közt tevékenykedik vagy kasszánál ül. Emiatt inkább nem is megyek már oda, mert ahhoz kicsi az üzlet, hogy megfelelő távolságot tartsak tőlük és mivel nincs önkiszolgáló kassza, nem tudom a kasszát sem elkerülni. Nem csak az idősekre kell tekintettel lenni, minden anyukára.

  2019.05.30 22:27
Az egyik kasszás hölgy minősíthetetlen hangnemben beszélt egy másik kolléganőjéről, aki bezárta a saját kasszáját. Morogva pocskondiázta, és ezt kellett nekünk hallgatni, mert nem tudott lenyugodni. Ez nem tartozik a vásárlókra és nincs szükségünk ilyen drámákat végig nézni.

  2019.05.25 22:44
Én elhiszem, hogy nagyon gyorsan kell a kasszásoknak dolgozniuk, de hogy dobálják az árut, aminek a vonalkódját lehúzták (azt már ki kellene fizetnem) az kicsit dühítő, főleg ha törékeny dolgok is vannak köztük.

  2019.05.06 16:55
Naponta járok a Lidl-be bevásárolni, nagyon szeretjük a családdal. Ma is elmentem bevásárolni és pont úgy lökött le egy tejet egy pasas előttem, hogy össze-vissza fröcskölt rám. Én is én minden más körülöttem tiszta tej lett. Vártam, hogy visszaforduljon segíteni, de semmi. Aztán a puffanásra egy eladó is megnézett, hogy mi történt és ő szólt semmit, csak elment (gondolom felmosóért). Emberség ötös éljen!

  2019.04.30 19:59
Nálunk a Lidl -ben sokszor vannak új dolgozók. Ez oké. De múltkor annál a kasszánál álltam sorba, ahol egy új (igen fiatal) fiú dolgozott. Látszott rajta, hogy ideges és nem tud mindent. Nem is sürgettem, mert megértem. Szegény valamit elütött a gépben és a boltvezetőt vagy a főnökét kellett hívni,aki egy arrogáns fiatal nő volt. Úgy beszélt a sráccal, mintha a kutyája lenne, ott mindenki előtt. Így senkit nem lehet megalázni. Szegény srácnak úgy égett a feje. Csak ilyen emberekkel ne kelljen együtt dolgoznia senkinek.

Lidl Márkáról

A Lidl egy európai hálózattal rendelkező kereskedelmi üzletlánc. Székhelye a németországi Neckarsulmban található. A cég első boltjait az 1900-as években nyitotta meg. Németországban jelenleg is több mint 5000 boltot üzemeltet. Európában további 28 országban van jelen, összesen 10000 üzlettel. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 5000 dolgozója van.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az üzlet működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.