Lancome
panaszok-Lancome - Logo

Lancome

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.04.15 10:17
A csapból is ez a parfüm folyik. Az unokámtól kaptam névnapomra. Szépen néz ki, praktikus az üvege is, illetve elmegy, mert láttam már kézhez könnyebben vehetőt is. Kellemes édeskés az illata, de nem tart tovább 1-2 óránál. 15-20-25 ezer körül mozog. Ennyi pénzért legalább estig ki kellene bírnia.

Lancome Márkáról

A Lancôme egy francia luxus parfüm- és kozmetikai ház, amely nemzetközi szinten forgalmazza a termékeket. A Lancôme része a L'Oréal Luxury Products divíziónak, amely anyavállalata, és bőrápolást, illatanyagokat és sminkot kínál magasabb végső áron. 1935-ben alapította Guillaume d'Ornano és üzleti partnere, Armand Petitjean , Franciaországban, eredetileg parfümházként. A "Lancôme" nevet a Lancosme erdő ihlette, amely az Indre-völgyben fekszik Franciaország szívében, La Brenne régióban - a nevet Guillaume felesége, Elisabeth d'Ornano választotta. A környéken lévő rózsák ihlette a társaság szimbólumát az egyetlen arany rózsáért.

A Panaszok.com segítségével a Lancôme felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.