Lánchíd 19 Design Hotel
panaszok-Lánchíd 19 Design Hotel  - Logo

Lánchíd 19 Des...

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Lánchíd 19 Design Hotel Márkáról

A hotel Budapest belvárosában, a Duna-parton helyezkedik el; gyönyörű panorámával a pesti Duna-partra és a Budai Várra. A Lánchíd 19 butikhotel 45 szobával és 3 panoráma lakosztállyal várja vendégeit, a minimalista stílust különleges designelemekkel kiegészítve. Légkondicionálás, SMART TV nemzetközi csatornákkal, telefon, minibár, laptop méretű szobaszéf és ingyenes wifi minden szoba alapfelszereltségéhez tartozik. A szálloda három, egyedi kialakítású konferenciatermét vállalati rendezvényekre, szemináriumokra, sajtóeseményekre vagy találkozókra ajánlják. A hotel három különböző stílusú rendezvényterme összesen 100 főt képes befogadni. A különtermek képzések, tréningek, sajtóesemények, illetve kisebb konferenciák szervezésére ideálisak. Többféle módon berendezhetőek és a legmodernebb audiovizuális technikával elláthatóak. A szálloda étterme és munkatársai a rendezvények cateringigényét maradéktalanul ki tudják elégíteni, legyen szó egy egyszerű kávészünetről, koktélpartiról vagy több fogásos ültetett vacsoráról.

A Panaszok.com segítségével a Lánchíd 19 Design Hotel felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.