KOLLAZS - Brasserie & Bar
panaszok-KOLLAZS - Brasserie & Bar - Logo

KOLLAZS - Bras...

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.02 18:57
Minden vasárnap reggel a Four Seasons Hotelben szoktunk reggelizni a családommal vagy a barátaimmal. Amikor most vasárnap elmentünk, nagyon meglepődtünk a szolgáltatáson. A tojás nem volt finom, és nem volt megfőzve rendesen. Sót és borsot kértünk, nem jött 20 percen keresztül. Avokádót rendeltünk a tojáshoz, de nem jött. A kenyér pudingszósz elkészült a nyitott büfénél, amit mi kértünk, de nem hozták ki. Earl Grey Teát kértünk, de a víz nem volt elég forró hozzá. Mindent összevetve, ez volt az utolsó látogatásunk a Four Season Hotel Kollazs éttermében. Borzasztó nap volt itt.

  2020.01.09 17:01
Kollázs: A családommal elmentem a Kollázs Étterembe reggelizni, de amikor végeztünk a reggelivel az asztalon órákon keresztül ott volt előttünk minden. Senki nem jött oda, hogy elvigye a tányérjainkat, csészéinket. 

  2020.01.03 17:52
Órákat kellett várnom az étteremben mire megkaptam az étlapot és a kiszolgálás is borzasztó lassú volt. A pincérek nem foglalkoztak velem és az asztal is folyamatosan billegett. Szerintem ez egyáltalán nem fér össze a Four Season minőségével...

KOLLAZS - Brasserie & Bar Márkáról

A Gresham palotában működő Four Seasons Hotel étterme, a Kollázs 2015 óta várja a vendégeket. Magyar és francia ételek ötvözésével készült menüben az eredeti, rusztikus brasserie fogásokat gondolta újra Győrffy Árpád séf, és Menyhárt Attila főcukrász. Az étterem belső tere igazodik az 1906-ban épült szecessziós Gresham palotához, a magyar szecesszió emblematikus vonásait pdig megidézi a százéves pesti kávéházi kultúrát. A Kollázs Brasserie & Bar az ételek mellett a kortárs művészet elkötelezett támogatója is. A LUMAS Budapesttel együttműködve egy kiállítás-sorozatot is szervez a Gresham Kör művészeti szellemiségének újjáélesztésére. 

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az étterem működésével kapcsolatosan, vagy vendégként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.