KFC
panaszok-KFC - Logo

KFC

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.02.13 13:38
Most szaladtam le a KFC-be (Deak ter) es latvanyosan egyre kisebb a Twister. Csatoltam kepen. A sajtburger borzalmas tele volt nyomva mustarral - elvezhetetlen. Ezzel szemben a twisterben alig volt valami, tortilla es par harapas hus meg az a keves toltelek. A kovetkezo dolog pedig, hogy kartyaval fizettem az uj gepes rendszernel es nem sokkal kesobb kiirta a monitor, hogy kesz a rendelesem, oda alltam es eltunt. :) Vartam meg 3 percet, amikor kiabaltak a szamom. Abszurd. Az egyetlen dolog, amiben nem csalodtam az a krumpli. :D 

  2020.01.17 15:43
A deák téri Kfc-ben kértem elvitelre 3 db B-Smartot alsó combbal. Mikor hazaértem,akkor láttam,hogy sehol egy alsó comb, csak felső és farrész. Én csak az az alsó combot eszem meg, így a macskám ette meg. Valószínű az eladó figyelmetlensége, de nagyon bosszant, hogy hazaérek, ebédelnék és nem tudok.

  2020.01.12 17:48
A Szolnoki KFC-ben vacsoráztam a nejemmel. Kedd lévén keddi kosarat kértem 2 kis burgonyával és 2 üdítővel. A pontos összegre nem emlékszem, de majdnem 4000 Ft-ot fizettem érte. Amikor megnéztem a blokkot azon 6 tétel szerepelt 5 tétel helyett, olyan kódnevekkel, hogy abból egy vásárló semmit nem ért. Amikor magyarázatot kértem szegény srác össze-vissza dadogott. Látszott, hogy ő sem tud értelmes magyarázatot adni! Szóval mindenki nézze meg a blokkot, mert szerintem ott is megy a lehúzás!

KFC Márkáról

A KFC a világ egyik legnépszerűbb gyorsétterem hálózata. Az éttermek fő profilját a csirkehús felhasználásával készült ételek képezik, amelyeket évtizedek óta azonos recept alapján készítenek. Az első éttermet még 1930-ban nyitotta meg Harland Sanders ezredes Amerikában. A speciálisan fűszerezett sült csirkés ételei pedig olyan népszerűek lettek, hogy egymás után nyíltak meg az újabb éttermek országszerte. A vállalat jelenleg több mint 100 országban, közel 18 ezer éttermet üzemeltet és naponta 12 millió vendéget szolgál ki. Magyarországon az első KFC étterem 1992-ben nyílt a Budapesten, a Király utcában, jelenleg 63 étterem található az országban. A közép- és kelet-európai hálózat éttermeit az AmRest Holding üzemelteti.

A Panaszok.com segítségével a KFC felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.