KFC
panaszok-KFC - Logo

KFC

Panaszok
21
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.12 11:23
Tisztelt Kfc! Eddig nem éltem panasszal a rosszul hiánytalanul kiadott rendelésemmel kapcsolatban, de a tegnapi napon elszakadt már nálam is a cérna! Sajnos nem az első és nem is a második ilyen eset hogy hazaérve tapasztalom hogy a csomagba nem az általam kért rendelés szerepel! Nagyon sokszor kimaradnak belőle tételek ami ez esetben is történt! Tegnap este voltunk az étterem drive részénél,több mint 8000 forint értékben rendeltünk és itthon látva a rendelésből ismételten hiányzott 2 db hamburger, már sokadjára!!!!! Gyors vacsorának szántuk volna, de így 2 embernek sajnos nem jutott mert kimaradt a csomagból! Nem írtam volna Önöknek ha ez már nem a sokadik alkalom lett volna, mert mindenki tévedhet ezt alaírom ezzel nincs is semmi gond, de tegnap már nagyon bosszantott a dolog mert szeretünk a Kfc-be járni de így ez nagyon nagy csalódás hogy nem azt kapjuk amit szerettünk volna és amiért oda megyünk!

  2021.10.20 12:27
étel 12 db húsfalatka tartalom rizs és saláta! a 12 db husfalatkából 2db rendelkezett hustartalommal a többi az liszt és tojás mirelit hidegen!sokan voltak hát így telefont ragadtam és próbáltam kulturált módon rendezni! sms-t küldtem rövid összefoglalóval! Hiába senki nem vette fel. 9x hívtam. másnap ismét próbálkoztam 3 hívás után felvette egy fiatal férfi hang (nem mutatkozott be!!! elmondtam neki a problémát elkezdtem és - közbeszólt hogy"maga az aki írogat nem gondolja hogy elsőnek a magyar helyesírás szótárát és fogalom gyűjteményét kellene tanulmányozni megtanulni írni és olvasni!"kérdeztem tőle hogy ha egy céget képvisel honna veszi a bátorságot véleményt formálni és kioktató lekezelő hangon megnyilvánulni?? válasza az volt hogy ha valaki valamit leír akkor tanuljon meg írni és olvasni! nincs szó ami elbírná ezt a stílust! Panaszt tettem a NEBIH.-l és a Siófok város jegyzőjénél és a KFC panasz honlapján . KFC kérte a telefonszámot valószínű" nem rögzült a panasz jön vissza! ezt súgták bejelentésemre a hivatalnál ez a trend a KFC-l! Szégyenletes bagázs KFC gyülevész horda, de nincs min csodálkozni való amerikai!Fótokat beküldtem a NEBIH ellenőrzésre felrakom a jegyzőkönyveket ha kapok!

  2021.10.07 10:22
Tisztelt KFC 2021.szeptember 24.-én rendeltem online az oldalukról ételt,18 óra 42 perckor,a Miskolc plázai éttermükből, 8480 Forint értékben. Nagyjából 20 perc múlva felhívott egy ügyfélszolgálatos hölgy azzal hogy nagyon sajnálja de rendszerhiba miatt tudtam csak ételt rendelni mivel aznap hamarabb bezárt az étterem, nem tudja hogy történhetett ez meg, vissza fogják utalni a pénzt pár munkanapon belül. Adott egy telefonszámot amit hívhatok ha nem utalják vissza a pénzem néhány nap múlva, ( 06-1-510-5717 ) Természetesen a szám nem létezik, mint ahogy a leveleimre sem válaszolt senki ez idáig, és sem a pénzem sem a rendelésem nem kaptam meg. Kérem az eset kivizsgálását.

  2021.08.10 08:53
Gondolom, ha én 22:06 -kor szeretnék vásárolni, akkor már nem szolgálnának ki. Szemtelenségnek tartom, hogy a kasszánál még türelemre is intettek, így 8:08 -kor vették fel a rendelésem. A bejáratnál azt olvasom, hogy 8:00, nem azt, hogy majd nyitunk egyszer, vagy nyolc körül. Lejáratják a céget! Köszönöm!

KFC Márkáról

A KFC a világ egyik legnépszerűbb gyorsétterem hálózata. Az éttermek fő profilját a csirkehús felhasználásával készült ételek képezik, amelyeket évtizedek óta azonos recept alapján készítenek. Az első éttermet még 1930-ban nyitotta meg Harland Sanders ezredes Amerikában. A speciálisan fűszerezett sült csirkés ételei pedig olyan népszerűek lettek, hogy egymás után nyíltak meg az újabb éttermek országszerte. A vállalat jelenleg több mint 100 országban, közel 18 ezer éttermet üzemeltet és naponta 12 millió vendéget szolgál ki. Magyarországon az első KFC étterem 1992-ben nyílt a Budapesten, a Király utcában, jelenleg 63 étterem található az országban. A közép- és kelet-európai hálózat éttermeit az AmRest Holding üzemelteti.

A Panaszok.com segítségével a KFC felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan panaszára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi reklamációja volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a panaszát, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.