Kaffeine
panaszok-Kaffeine - Logo

Kaffeine

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2019.05.29 00:45
Csak mi voltunk a barátnőmmel, mégis legalább negyed órát vártunk egy darab kávéra és egy forrócsokira. Előbbi erős közepes, utóbbi valami langyos és rossz utóízű lötty. De legalább jó drága volt, a pultos lány meg érthetetlenül flegma.

  2019.04.12 12:51
Elég jártas vagyok a Lövőház utcában, erre van a törzshelyünk is. Ki szerettem volna próbálni valami újat, de hiba volt itt kezdeni. A pultos lány el volt varázsolva és bármit kérdeztem a válasz mindenre nem volt vagy, hogy nincs. Na ennyi elég is volt.

Kaffeine Márkáról

Magyarország Specialty kávézója várja Önt az Alleeban, a Kálvin téren és a Lövőház utcában. Szakmailag legmodernebb eszközökkel felszerelt kávézóban, 60 különböző termőterületről válogatott, hetente megújuló kávékínálatával várják vendégeiket. Verrasztó Evelin és Dávid nyitotta a speciality kávézót. Üzlettársuk a Tamp&Pullban és a Kaffeine-ben is érdekelt Nagy Dávid. Remek hely egy kis kikapcsolódásra, baráti találkozóra vagy egy kis felüdülésre a reggeli órákban.

A Panaszok.com segítségével a Kaffeine Espresso Bar felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit látogatása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy hibás terméket vásárolt vagy egy szolgáltatás nem nyerte el az Ön személyes tetszését Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.