J.Press
panaszok-J.Press - Logo

J.Press

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.04.11 17:09
Imádom a minőségét ennek a márkának, de folyton leesik róla a márkajelzés. Egy-két mosás után leesik a biléta, és mintha egy átlagos kínai bugyi lenne. Ennyi erővel vehetném ott is.

J.Press Márkáról

1996-ban alakult európai gyökerű nemzeti J.Press márka – mely a világ több, mint 30 országában védjegyoltalom alatt áll – a férfi zokni és fehérnemű szakértőjeként már több, mint 20 éve megbízható és stabil pont a férfiak életében. A stílusos óra vagy ápolt cipő mindenki számára láthatóan tanúskodik a viselőjéről. Azonban a valóban igényes férfi ugyanannyi figyelmet fordít a felszín alatt rejlő részletekre, az alsónemű minőségére és megjelenésére is. A J.Press az alapanyagban, a kényelemben és minőségben megalkuvást nem ismerő igényes férfiak mindennapi választása. A J.Press alsóneműk olyan magabiztos férfiaknak készülnek, akik a ruházatuk által érvényesülni kívánnak és nem megbújni mögötte. Ennek érdekében a márka fő stílusirányát a kiváló minőségű, klasszikus fazonú és színű darabok képviselik, melyek jól kombinálhatóak a felsőruházattal, és elengedhetetlen alapdarabokként nyújtanak biztos támaszt a férfiaknak a mindennapokban. Hisznek benne, hogy egy sikeres férfi életében fontos szerepet játszik a vonzó nő, ezért róluk sem feledkeznek meg, és nélkülözhetetlen alapdarabokkal várják női vásárlóikat is.

A Panaszok.com segítségével a J.Press felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, esetleg a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.