jomobil.hu
panaszok-jomobil.hu	 - Logo

jomobil.hu

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.04.08 18:19
Egy használt iPhone X-et vásároltam náluk, aminek 6 hónapon belül elkezdett leválni a képernyője. Akkor bevittem egy iStyleba, ahol még garancia keretében javították volna. Ott derült ki, hogy nem gyári (nem eredeti) a telefon kijelzője. Hozzáértő szemnek ez egyből nyilvánvaló, tehát elhallgatták előlem. A Jómobil kedvezményes (!!!) javítást ajánlott csak, ezt nem fogadtam el, beírtam a Vásárlók Könyvébe. A bejegyzésemre nem reagáltak 2019.08.15. óta. Megkerestem a cégvezetőt, aki elkezdett terelni, hogy nem is vásároltam náluk, a számlán másik cég pecsételt. Utóbbi információ igaz, a cég azóta felszívódott, sehol nem lehet elérni őket. Pontosan 220.000 forintot ér a cég becsülete. Bővebb információ, illetve a leírtakat alátámasztó hivatalos dokimentumok (számla, iStyle szakszervíz jelentés, Vásárlók könyve bejegyzés, stb. ) birtokomban állnak.

  2020.02.05 12:02
A westend alsó szintjént lévő üzletbe mentem be. Telefontokot szerettem volna vásárolni a samsung telefonomra, de amikor rátettük lehetett látni, hogy a kivágás nem a megfelelő helyen volt. Kértem, hogy nézzünk meg egy másikat hátha ez gyártáshibás. Az eladó srác szemét forgatva nehezen hozott nekem egy másikat, de ez sem volt jó. Megmertem kérdezni tőle, hogy nincs e olyan ami nem hibás erre közölte, hogy ő nem tud segíteni, ez van, ha nem megfelelő akkor máshol is árulnak tokot ehhez a telefonhoz. Nem épp ez a legügyfélorintáltabb hozzáállás úgy gondolom.

jomobil.hu Márkáról

Jomobil.hu az Újgenerációs Mobiltelefon üzletlánc és Webshop. Manapság minden embernek van mobiltelefonja, akár okos akár "nyomógombos". Van amelyik elromlik és meg kell javítani, van amelyikben alkatrészt kell cserélni, hogy továbbra is jól működjön, és vannak kisebb vagyonokat képviselő csúcskategóriájú készülékek, amiknek akár havi szinten eshetnek az áraik, mint egy részvénynek. Jomobil.hu munkatársai azért vannak, hogy a telekommunikációs termékek szakértőiként, ha elromlik megjavítsák  vagy, ha cserélni szeretné az Önnek legjobban megfelelőt kínálják az ön egyéni igényeihez igazítva! Új és használt mobiltelefonok, tabletek, laptopok, digitális fényképezőgépek valamint ezek tartozékainak adás-vétele,cseréje,szervizelése. A Panaszok.com segítségével a Jomobil.hu felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.