Jack’s Burger
panaszok-Jack’s Burger - Logo

Jack’s Burger

Panaszok
20
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.07.31 14:14
3.alkalommal jártam Dunakeszi üzletükbe!A megrendelt éltellel nem is volt gondom részben!A kiszolgálással viszont igen!Úgy gondolom hogy én mint vásárló elvárhatnám a kedvesebb kiszolgálást pláne ha még ha totál más hamburgert kapok mint amit kértem.Szerencsére időben észrevettem igy szépen vissza is sétáltam és kértem cseréljék ki a szendvicset olyanra amit kifizettem!Bár eleget tettek a kérésemnek de azért igazán elvártam volna egy elnézést szót!Aki vagy akik ilyen helyen dolgoznak tudniuk kellene hogy a kedves kiszolgálás az alap a vendéglátásban!Elég szomorú hogy ez megtörténhet hogy én érzem kellemetlenül magamat más mások hibája miatt!

  2019.05.13 13:30
Az asztal tiszta kosz volt, egyáltalán nem volt letörölve. Alatta szintén kosz volt, morzsa és egyéb ételmaradékok lesöpörve az asztal alá. Nem olyan hely, ahova visszavágyik az ember.

  2019.05.07 14:22
Grand Classic Burgert rendeltem, mindig ezt kérem. Bevált és finom. Viszont most a hús borzalmasan kevés volt, és még oda is volt égetve. Csalódtam a Jack-ben, de biztosan teszek majd még egy próbát, csak nem a Budaörsi Tesco-nál.