iStyle
panaszok-iStyle - Logo

iStyle

Panaszok
4
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.06.25 19:59
2020.06.25-én kértem segítséget az Andrássy úti üzletben, de az eladó elutasító volt, nem volt segítőkész. Ahhoz kértem segítséget, hogy vezetéket, vagy akkut kell-e vegyek, mert nem tölt a telefonom. Nem vették figyelemmel a kérdésemet, ezért törött lábujjal átballagtam a Westendbe, ott ugyanabban a boltban pillanat alatt kiderítették mi a gond, és vettem egy vezetéket. 

  2020.02.02 20:27
Áruhitel konstrukcióval vásároltam egy terméket a Westend iStyleban, de az eladó srácok annyira alulkvalifikáltak voltak, hogy nekem kellett elmagyaráznom a számlakivonat tartalmát. Ezt követően úgy valósult meg az áruhitel, hogy a Cetelem csatolt a részletfizetés mellé egy hitelkártyát, amiről az iStyleos srácok nem tudtak semmit mondani “Ne foglalkozzak vele. Ez így működik.” Cserébe most a törlesztő részleteken felül egyéb díjakkal terhelnek. Számomra felháborító, hogy olyan emberek akarnak pénzügyi szolgáltatást nyújtani, akiknek fogalmuk nincsen az áruhitel konstrukcióról. Hozzá kell tenni, hogy majdnem “könyörögnöm” kellett nekik, hogy hajlandóak legyenek elfogadni, hogy nem egy összegben szeretném kifizetni a terméket. Most hívogathatom a Cetelemet, hogy magyarázzák el mi is van, mert én nem erre szerződtem.

  2020.01.24 16:27
2019.12.17-en az Iphone Style weboldalrol rendeltem apple óraszíjat ami 20-án megérkezett. Sajnos gyári hibás volt, így a csomag átvétel utan 30 perccel telefonon és emailben is értesítettem a céget erről. A visszáru nyomtatvány kitöltésével visszaküldtem a hibás terméket. Aminek vételárát a mai napig nem térítették meg. Számtalan email utan 1x válaszoltak miszerint a netbank oldalról kifotózott számlaszám nem helyes, majd aznap utaltak is... viszont ez közel 30 napja mégsem történt meg.