Invitel Zrt.
panaszok-Invitel Zrt.  - Logo

Invitel Zrt.

Panaszok
11
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.08 10:11
A panaszom a következő lenne. Sajnos, ahol lakom, az internet nem megfelelő. A faluban van minden szolgáltató, többféle sebességű internet elérhető! Itt fent viszont csak az invitel(digi) 5mbps-os internete van, ami a mai világban nem használható egy normál háztartásban 3+ főre. Gyakorlatilag, ha az ember le szeretne tölteni valamit, arra órákat, sőt olykor napokat kell várni. Csatolok egy képet, amin látszik a sebesség. Remélem a közeljövőben lesz ezzel kapcsolatban változás, mert a jelenlegi helyzet nem megfelelő.

  2020.03.30 20:13
2020. 03.16.-án jelentettem be ,hogy nem jó a vezetékes telefon . Azóta eltelt 2 hét és még mindig nem sikerült megjavítani! Többször hívtam őket telefonon ,írtam e-maillokat!! Megy az ide-oda beszéd de ettől még vonal nincs!! Úgy látszik ennyit ér egy ügyfél!

  2020.01.27 17:36
Az Invitel Borzalmasan rossz. Sok hozzá nem értő dolgozik ott. Az adás minden nap legalább 2x pár órára befagy, és ilyenkor net sincs...hétvégén konkrétan nem lehet netezni,sem tv-zni mert egyszerűen nincs. Azért fizessek hogy pl 30 napbol 16nap megy csak a szolgáltatás? Soha többet nem kell ez a szolgáltatás.