Insura
panaszok-Insura - Logo

Insura

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2022.06.23 10:08
Telefonhívást kaptam a PBA Insura Zrt-től, mert befejezetlen biztosítást hagytam az oldalukon. Az ügyintéző megkérdezte mi az oka és tudna e segíteni benne.  Rövid beszélgetésünkből kiderült, hogy rossz biztosítót adtam meg illetve a lejárat dátuma sem volt helyes. Mivel a régi biztositótól kapott üzenet adatait használtam és annak helyességét bizonygattam,a hölgy hirtelen türelmetlenné vált és rám nyomta a telefont. Remélem a hívásokat rögzítik és így hallani fogják azt a bántó,lekezelő stílust. Tudom hogy nehéz emberekkel dolgozni, de nem adtam okot, de még ha így is lenne tudnia kellene azt kezelnie.

Insura Márkáról

Az Insura egy biztosításközvetítői cég melynek megalapítása több mint 20 évre tekint vissza. Csaknem kétszáz személyes biztosítási tanácsadóik vannak szerte az országban és legalább ötszáz autókereskedő partnerük. Weboldalukon kalkulálhat, tájékozódhat, kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. 100%-os árgaranciát vállalnak mindenre, ami az insura.hu honlapon megkötött kötelező - gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésre. Ennek megfelelően garantálják, hogy a weboldalon megjelenített és a biztosítók által meghirdetett kgfb tarifák szerinti díjak nem térnek el egymástól.

A Panaszok.com segítségével az Insura felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.