Il Treno
panaszok-Il Treno - Logo

Il Treno

Panaszok
13
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.03.18 12:21
Nekem a mai nap vette el a kedvem a további rendelésektől a telefonos hölgy. Az étel nagyon finom, és a kiszállítással is elégedett vagyok. De az, hogy a diszpécser konkrétan rám csapja a telefont... az elfogadhatatlan. Rendeltem telefonon háromféle ételt, és az egyikhez kértem steak burgonyát. Minden további nélkül fel is vették a rendelést, majd időben ki is hozták, a krumpli azonban sehol nem volt, igaz a számlán sem szerepelt. Telefonon jeleztük, hogy sajnos ez lemaradt, pedig kértük. A hölgy válasza erre az volt, hogy "az biztos nem, mert ő vette fel a rendelést". Erre megkérdeztem, hogy az elő sem fordulhat, hogy véletlenül lefelejtette? Válaszként azt kaptam, hogy annyira nem volt azért régen. Mindezt igen csípős hangnemben. Ezek után meg mertük kérdezni, hogy, ha már újabb 1 órát várhatunk, akkor ugye ajándékba kapjuk a krumplit. Ezt a hölgy azzal díjazta, hogy belekiabált a vonalba, hogy persze, majd ránk csapta a telefont. Ezek után úgy érzem, jogosan ment el a kedvem a további rendelésektől. Az teljesen elfogadható, ha valaki hibázik. De az, hogy az embert hülyének nézik, és még a telefont is rácsapják, mindezt úgy, hogy ott történt mulasztás, ez teljesen elfogadhatatlan. Kifelé a hölgy képviseli a céget, így a vásárló nem egy láthatatlan hangra, hanem a cégre fog megharagudni.

  2019.03.18 12:08
Kedves Il Treno! Most és múltkor is ez történt velem. Rendeltem egy tejszínes füstölt sajtos tésztát. A leírásban szerepel, hogy kérhető vegetáriánus változatban is. Leírtam a megjegyzés rovatba is, hogy a vegetáriánusat szeretném kérni. Sajnos mindkét alkalommal a kiszállított dobozra rá volt írva, hogy vega, de tele volt csirkehússal. Nem tudtam megenni. Nagyon szeretjük az ételeiket, de ez hatalmas csalódás volt.

Il Treno Márkáról

 Az IL Treno egy olyan étterem, ahol az ételeiket a több mint 25év tapasztalat és az alapanyagok minősége teszi különlegessé. Pizza tésztákat minden reggel frissen készítik és kézzel nyújtják. Elsők között itthon csak és kizárólag kitűnő minőségű mozzarella sajtot használnak pizzáikon. Nem csak pizzákkal találkozhatunk az étteremben, hanem remek tésztákat, salátákkal, főételekkel és desszertekkel is. Náluk jó hangulat vár, kedves felszolgálókkal, remek ételekkel és italokkal együtt. Legyen szó egy családi ebédről, egy romantikus vacsoráról vagy céges buliról garantáltan jól fogod érezni magad.

A Panaszok.com segítségével a IL Treno felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.