Il Treno
panaszok-Il Treno - Logo

Il Treno

Panaszok
13
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Il Treno Márkáról

 Az IL Treno egy olyan étterem, ahol az ételeiket a több mint 25év tapasztalat és az alapanyagok minősége teszi különlegessé. Pizza tésztákat minden reggel frissen készítik és kézzel nyújtják. Elsők között itthon csak és kizárólag kitűnő minőségű mozzarella sajtot használnak pizzáikon. Nem csak pizzákkal találkozhatunk az étteremben, hanem remek tésztákat, salátákkal, főételekkel és desszertekkel is. Náluk jó hangulat vár, kedves felszolgálókkal, remek ételekkel és italokkal együtt. Legyen szó egy családi ebédről, egy romantikus vacsoráról vagy céges buliról garantáltan jól fogod érezni magad.

A Panaszok.com segítségével a IL Treno felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.