Il Treno
panaszok-Il Treno - Logo

Il Treno

Panaszok
13
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.07.26 16:50
Senkinek sem ajánlom az Il Treno Váci útról való rendelést, aki azt szeretné, hogy ételét időben és a megfelelő minőségben kapja kézhez. Alulporciózott és túlárazott ételeik közül vesztemre az egyik 3500ft-os salátát választottam, de a legdrágább - mintegy 1000 ft-ot érő - alapanyag kihagyásával szállították ki. Az ár természetesen ugyanannyi volt, mintha a méregdrága olívabogyót is beletették volna. Nyilván azt hitték, debil vagyok és nem veszem észre, hogy átvertek. Egy teljesen ízetlen salátát kaptam, amiben csicseriborsón és paradicsomon kívülsemmi sem volt! Amikor panaszt emeltem, sem anyagi kompenzációt, sem bocsánatkérést nem kaptam, az ügyfélszolgálat pedg gyakorlatilag elérhetetlen. Tisztességtelenek és rosszindulatúak, senkinek sem ajánlom!

  2022.06.02 18:31
A mai nap folyamán rendeltünk az Il Treno Belvárostól a foodpanda-n keresztül. A futár többször megkeresett telefonon, hogy mikor érkezik és nem-e tudok lemenni az ételért. Az elmúlt 2 hétben folyamatos derékfájdalmaim vannak idegbecsípődés miatt, kórházban is voltam vele, nem nagyon tudok emiatt kimozdulni itthonról. Ezt többszöri alkalommal jeleztem felé, hogy nem tudok lemenni a 3. emeletről és kértem, hogy hozza fel. Mondta, hogy nem tud hol parkolni, mondtam 2-3 lehetőséget szomszédos vagy szembeni utcát. Egy kis idő múlva visszahívott, hogy nem talál helyet, menjek le. Leszenvedtem magam, mert ha nem tud megállni, akkor nincs mást tenni, majd 3 méterrel arrébb sétálva látom, hogy az utcában, amit mondtam több hely is van 15 méteren belül. Ugyanazon utcából sétál felém a futár (sikerült meglepő módon leparkolnia), átvettem az ételt és teljesen véletlenszerű módon egy 50,60+ éves idős férfi, aki wolt futárként hoz a mi címünkre ételt érdekes módon fel tud sétálni és kiszállítani a ételt.

Il Treno Márkáról

 Az IL Treno egy olyan étterem, ahol az ételeiket a több mint 25év tapasztalat és az alapanyagok minősége teszi különlegessé. Pizza tésztákat minden reggel frissen készítik és kézzel nyújtják. Elsők között itthon csak és kizárólag kitűnő minőségű mozzarella sajtot használnak pizzáikon. Nem csak pizzákkal találkozhatunk az étteremben, hanem remek tésztákat, salátákkal, főételekkel és desszertekkel is. Náluk jó hangulat vár, kedves felszolgálókkal, remek ételekkel és italokkal együtt. Legyen szó egy családi ebédről, egy romantikus vacsoráról vagy céges buliról garantáltan jól fogod érezni magad.

A Panaszok.com segítségével a IL Treno felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.