IKEA
panaszok-IKEA - Logo

IKEA

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.29 06:46
vásároltunk egy malma ágy keretet hozzá matracot és fedőmatracot kiszállásnál kiderült fedőmatrac nincs meg mert a sofőr lenyúlta nekünk kelet intézni IKEA vevőszolgálatnál minid ezt vasárnap délután ha nem megyünk a saját igazunkért az ágyunk miatt lekoptattak fölháborító banda

  2021.03.26 12:44
Tisztelt IKEA! Mivel az Önöknél történt megrendelésüket nem tudták teljesíteni, nekünk azt a bécsi IKEA áruházban kellett beszereznünk. Hivatkozási szám: 3796737, rendelési szám: 182-1168695025. Kérnénk, hogy az általunk elutalt összeget haladéktalanul szíveskedjenek visszautalni. Továbbiakban szeretnénk a cégünket terhelő többletköltségek miatt kártérítést igényelni. Amennyiben szükséges a kárigényünk alátámasztása érdekében részletezzük a felmerült többletköltségeinket. Kérjük jelezzenek számunkra, mert kolléganőm (Vadász-H. Ilona) is írt már Önöknek két hete, és semmi választ nem kaptunk!!! Üdvözlettel: Ferenczné B. Bernadett

  2020.01.27 21:43
Szerettem volna kiváltani a cégemnek az IKEA family kártyát. Nagyon sok papírt kellett kitöltenem, majd közölték, hogy kb tíz nap mire megérkezik a kártya. Elkezdtem nevetni, hogy ezt nem hiszem el, magánszemélyre 3percet vesz igénybe, hogy kézhez kapjam..

  2019.04.09 12:13
Amikor az eset történt, hívtam az ügyfélszolgálatot, de 10 perc várakozás után úgy döntöttem, hogy nem költök többet telefonhívásra. Már fizettem a termékért. Azonnal írtam email-t. amire több mint 2 hónap után válaszoltak. Ha nem intézkedem személyesen, akkor ki tudja mikorra kaptam volna meg azt, amiért előre fizettem. Összességében szeretem az IKEA-t, de a telefonos és online ügyintézésük páratlanul rossz. A negatív véleményt persze hamar elutasították. Érdekes hogy erre hamarabb reagáltak, mint egy fontosabb dologra.

IKEA Márkáról

Az IKEA egy svéd tulajdonú multinacionális bútorforgalamzó üzlethálózat. A könnyen összeszerelhető bútorok eladására szakosodott. Az IKEA az első magyarországi áruházát 1990. március 21-én Budapesten, az Örs vezér terén nyitotta. 2018-ban az IKEA bevezette online vásárlás szolgáltatását. Ettől kezdve az IKEA termékei már nem csupán az áruházakban, hanem online országos házhoz szállítással is elérhetőek lettek. Az IKEA termékek nem korlátozódnak egy nappali, hálószoba vagy étkező készletre. A pohárkészletektől a késekig, az asztaloktól a szőnyegekig, a párnáktól a polcokig hasznos és esztétikus bútormegoldások várnak Önre az IKEA boltokban. A Panaszok.com segítségével az IKEA felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.