IKEA
panaszok-IKEA - Logo

IKEA

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.14 11:03
Az ikeába vásárolt nővény nagyon hamar tönkrement. Nem beszélgetünk túlöntözésről, mert nagyon vigyázunk rá mivel ajándék volt. Szinte törzsvásárlok vagyunk az áruházba. Szeretnénk segítséget kérni mi a teendő? Szeretnénk egy ugyan ilyen szép nővény. Eddig még nem csalódtunk az ikeába és szeretnénk továbbra is az önök vevőkörébe tartozni. .

  2021.01.11 15:29
A mai nap folyamán 10 óra magasságában az egyetlen forráson az ügyfélszolgálaton keresztül felvettem a kapcsolatot az IKEA-val és az ottani kolléga tanácsára kiszereltem a beépített mosogatógépet és bevittem a terméket az Őrs Vezér Terére. Ott közölték, hogy ezt így nem!!! Szervizt kellett volna hívjak. Abszolút nem voltak segítőkészek... És 50 ezer forinttal ki akarták szúrni a szemem...

  2021.01.11 11:20
Az önöknél vásárolt nővény nagyon hamar tönkrement. Nem volt túlöntözve. Ráadásul ez egy ajándék volt. Szeretnénk ha ki cserélnék. Mi a teendő ilyen esetben. Kérjük a segítségüket. Szinte állandó vevőjük vagyunk. Nagyon sok mindent önöknél vásárolunk. Most ez egy csalódás volt részünkről. Így még nem jártunk és ezért nagyon szomorúak vagyunk.

IKEA Márkáról

Az IKEA egy svéd tulajdonú multinacionális bútorforgalamzó üzlethálózat. A könnyen összeszerelhető bútorok eladására szakosodott. Az IKEA az első magyarországi áruházát 1990. március 21-én Budapesten, az Örs vezér terén nyitotta. 2018-ban az IKEA bevezette online vásárlás szolgáltatását. Ettől kezdve az IKEA termékei már nem csupán az áruházakban, hanem online országos házhoz szállítással is elérhetőek lettek. Az IKEA termékek nem korlátozódnak egy nappali, hálószoba vagy étkező készletre. A pohárkészletektől a késekig, az asztaloktól a szőnyegekig, a párnáktól a polcokig hasznos és esztétikus bútormegoldások várnak Önre az IKEA boltokban. A Panaszok.com segítségével az IKEA felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.