IKEA
panaszok-IKEA - Logo

IKEA

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.02.22 08:00
2022.02.20-án vásároltam egy BISSA cipőszekrényt (CSZ:10242739) és az egyik oldalán repedt volt a funér, azt hittem hogy csak a tetején lévő bevonat repedt de sajnos nem. Szeretném kicseréltetni ha erre van lehetőség mert nem sérült cipősszekrényért adtam ki 15000 Ft-ot. Előre köszönöm megértésüket.

  2021.08.27 17:17
Tisztelt Cím! Az alábbi rendelészsámú rendelésünk hiányos volt. Rendelésszám_1220180874 A csomagot a mai napon 2021.08.27.-én vettük át a pécsi átvevő ponton.Haza érkezéskor és összeszereléskor vettük észre , hogy egy székkel kevesebb van. Az étkező garnitúrából hiányzik az alábbi székből egy INGOLF szék Cikkszám: : 701.032.50 Kérnénk vegyék fel velünk a kapcsolatot ez ügyben. Üdvözlettel: L. Anna

  2020.09.19 12:01
A júliusban vásárolt kanapé fekfőfelülete a fejtámla felé lejt, az ülőrész és a fekvőfotel között körülbelül 10cm a külömbség. Az összeszerelés az előírtaknak megfelelően történt. A fekvőrész így kényelmetlen, háttámla felé csúszúnk és ezátal a huzat is csúszik, gyűrődik

IKEA Márkáról

Az IKEA egy svéd tulajdonú multinacionális bútorforgalamzó üzlethálózat. A könnyen összeszerelhető bútorok eladására szakosodott. Az IKEA az első magyarországi áruházát 1990. március 21-én Budapesten, az Örs vezér terén nyitotta. 2018-ban az IKEA bevezette online vásárlás szolgáltatását. Ettől kezdve az IKEA termékei már nem csupán az áruházakban, hanem online országos házhoz szállítással is elérhetőek lettek. Az IKEA termékek nem korlátozódnak egy nappali, hálószoba vagy étkező készletre. A pohárkészletektől a késekig, az asztaloktól a szőnyegekig, a párnáktól a polcokig hasznos és esztétikus bútormegoldások várnak Önre az IKEA boltokban. A Panaszok.com segítségével az IKEA felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.