IKEA
panaszok-IKEA - Logo

IKEA

Panaszok
57
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.03.07 07:40
IKEAHU378072 számla alapján 2022.02.26. kifizetésre került a TROTTEN szkr ta-val 80x75 fehér szekrény nem került kiszállításra. Már a szállításnál is jeleztem a kiszállítónak, hogy a darab hiányzik, "Ő nem tud mit csinálni! a raktárba nem adták neki oda". Reklamációmat a szállítás napján a szállítóra már egyszer megtettem.- reakció SEMMI! Kérem a befizetett összeg (49990 Ft) visszautalását!

  2021.07.09 10:58
2021.07.06.-án vásároltam egy VESKEN gurulós polcot. A csomagolásból azonban hiányzik a kerekeket a polchoz rögzítő elem. Mivel vidéken lakom és a polc kis értékű, nem szeretnék emiatt Budapestre utazni. a hiányzó darab képét az összeszerelési rajzból kifotóztam és mellékeltem. A segítséget előre is köszönöm

  2021.01.11 19:55
Kedves Ikeások! Nagyon megvagyunk elégedve a szolgáltatásaitokkal, ezen felül az ismerőseinktől mivel nagyon jó visszajelzéseket kaptunk konyhabútoraitokról és az ehhez köthető szolgáltatásaitokról, ezért úgy döntöttünk 2020. novemberében, hogy új lakásunkba tőletek szerezzük be a konyhabútort, felméréssel, tervezéssel, terv ellenőrzéssel, összeszereléssel együtt - közel 600.000 Ft-ért. 2020. december 11-én rendeltük meg METOD konyhabútorotokat, amelyből akkor még 4, most már csak 1 darab hiányzik - cikkszám: 302.125.62. 2021 január 2-án rendeltük meg tőletek az összeszerelési szolgáltatást 2021.01.15-re, és akkor arról tájékoztattatok minket határozottan, hogy mivel 2021.01.11-i héten hétfőtől kezdődően (mától) több napon keresztül érkezik nagy mennyiség (akkori tájékoztatás szerint ma érkezett volna 370 darab) a hiányzó bútor elemből, és mivel már régóta várunk rá, ezért nem lesz probléma és az e hét péntekre eső összeszerelést nyugodtan fizessük ki. Ehhez képest azóta sem kaptunk SMS-t, ma személyesen is érdeklődtünk, és óriási meglepetésre arról tájékoztattak, hogy mindössze 70 darab fog érkezni, pénteken, és akkor sem valószínű, hogy mi azok között leszünk, akik kapnak belőle... A félretájékoztatás elhisszük, hogy nem volt szándékos, ugyanakkor nagyon fájó és szeretnénk, ha vállalnátok a konyhabútor összeszerelését e hét pénteken a hiányzó bútor elem ellenére is, pluszban azzal a feltétellel, hogy egyéb ráfizetés nélkül amint megérkezik az utolsó bútor elem, az is összeszerelésre kerül.

  2020.12.07 16:38
2020.11.29-én i árúházukban vásároltam 1db RATTIVINKEN mosdót melyhez a csomagban nem találtuk a hosszú gégecső bekötéséhez szükséges gumigyürüt így nem tudjuk használni a mosdót.

IKEA Márkáról

Az IKEA egy svéd tulajdonú multinacionális bútorforgalamzó üzlethálózat. A könnyen összeszerelhető bútorok eladására szakosodott. Az IKEA az első magyarországi áruházát 1990. március 21-én Budapesten, az Örs vezér terén nyitotta. 2018-ban az IKEA bevezette online vásárlás szolgáltatását. Ettől kezdve az IKEA termékei már nem csupán az áruházakban, hanem online országos házhoz szállítással is elérhetőek lettek. Az IKEA termékek nem korlátozódnak egy nappali, hálószoba vagy étkező készletre. A pohárkészletektől a késekig, az asztaloktól a szőnyegekig, a párnáktól a polcokig hasznos és esztétikus bútormegoldások várnak Önre az IKEA boltokban. A Panaszok.com segítségével az IKEA felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.