panaszok-IKEA - Logo

IKEA

Panaszok
18
Köszönet
0
Elégedettség
%0.0
  2019.05.10 23:41
Vettem az IKEA-ban egy szekrényt. Nem mellékelték a rögzítő csavarokat. Másnap visszamentem, és nem akarták elhinni. Sok időmbe telt, mire adtak hozzá...

IKEA Márkáról

Az IKEA egy multinacionális kiskereskedelmi üzlethálózat. A könnyen összeszerelhető bútorok eladására szakosodott. Az IKEA az első magyarországi áruházát 1990. március 21-én Budapesten, az Örs vezér terén nyitotta. 2018-ban az IKEA bevezette online vásárlás szolgáltatását; ettől kezdve az IKEA termékei már nem csupán az áruházakban, hanem online országos házhoz szállítással is elérhetőek lettek. Minden, ami otthon: Az IKEA áruházakban bármilyen bútor és kiegészítő megtalálható amire szüksége lehet az otthonában. Az IKEA bútortípusok legfontosabb jellemzője, hogy képesek alkalmazkodni szűk helyekhez, kis négyzetméterekhez és a nehéz kialakítású terekhez. A márkanév, amely a hordozható, kényelmes és ergonomikus bútorgyártásra összpontosít, és célja, hogy kifogástalan bútorélményt nyújtson az esztétika és a funkcionalitás szempontjából még a legkisebb házakban is. Ezt az elvet szinte minden terméksorozatban figyelembe veszi. Az IKEA termékeit a vevők legkülönfélébb igényeinek és ízlésének megfelelően tervezik. Az IKEA tároló egységei között rengeteg fiókos szekrény, intelligens tárolási megoldásokat kínáló szekrények, nagy tárolási potenciállal rendelkező kis könyvespolcok és még sok minden más is megtalálható. Az IKEA termékek természetesen nem korlátozódnak egy nappali, hálószoba vagy étkező készletre. A pohárkészletektől a késekig, az asztaloktól a szőnyegekig, a párnáktól a polcokig hasznos és esztétikus bútormegoldások várnak Önre az IKEA boltokban.


A Panaszok.com segítségével az IKEA felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.