Ibis Budapest Centrum Hotel
panaszok-Ibis Budapest Centrum Hotel - Logo

Ibis Budapest ...

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Ibis Budapest Centrum Hotel Márkáról

Az Ibis Budapest Centrum egy 3 csillagos hotel Budapest IX. kerületében, a Ráday utcában. Pár lépésre található a Főtértől, a Lánchídtól és a Memento Parktól. 1998-ban nyílt meg az Ibis Budapest Centrum Hotel. A hotel 126 vendégszobával rendelkezik, melyek laptop méretű széffel, síkképernyős tévével és mikrohullámú sütővel rendelkezik. A vendégek a lobbiban fogyaszthatják a reggelijüket. A Kálvin téri metróállomás mindössze 5 perc sétára található. A kisgyerekes családok a helyszínen igénybe vehetik a gyermekágyat és gyerekfelügyeletet.

A Panaszok.com segítségével az Ibis Budapest Centrum Hotel felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.