Hotel Kempinski Corvinus
panaszok-Hotel Kempinski Corvinus - Logo

Hotel Kempinsk...

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.11.20 15:19
A minap a Kempinski-ben wellnesseztünk a barátaimmal. Annak ellenére, hogy Budapest egyik legelegánsabb és legdrágább szállodájáról van szó, amikor beléptem az öltözőbe, az az érzésem támadt, mintha visszacsöppentem volna a '60-as évekbe. Ezer éves bútorok és nem működő szekrény zárak fogadtak. Mire fel kérnek el 40.000 forintot egy 80 perces masszázsért, ha az öltözőben képtelenek adni a színvonalra?

Hotel Kempinski Corvinus Márkáról

A Kempinski Hotels Európa legrégebbi luxusszálloda-csoportja, 120 éves történetével. Ennek a hagyományos, Genfben székhellyel rendelkező vállalat története 1897-ben kezdődött a berlini „Hotelbetriebs-Aktiengesellschaft” alapításával. Ez volt az az idő, amikor az első kényelmes szállodák már a legnagyobb német városban jelentek meg, ide tartoztak a „Hotelbetriebs-Aktiengesellschaft” -hoz tartozó szállodák. Ezzel párhuzamosan fejlődött a Berthold Kempinski által alapított M. Kempinski & Co, amelyet 1953-ban a „Hotelbetriebs-Aktiengesellschaft” vásárolt meg. A Kempinski Hotels jelenleg összesen 76 ötcsillagos szállodát működtet 31 országban. Ezt a tartományt folyamatosan bővítik az új szállodák Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Ázsiában és az Amerikában, anélkül, hogy szem elől tévesztenék a Kempinski kizárólagosságra és individualitásra vonatkozó igényét, ezáltal megmutatva a csoport kibővülési képességét. A portfólió tartalmaz történelmi nagyszerű szállodákat, kiváló városi szállodákat, kiváló üdülőhelyeket és kiváló rezidenciákat. Amellett, hogy olyan híres neveket látunk, mint például a berlini Hotel Adlon Kempinski, az Abu Dhabi Emírségek Palotája, a Drezdaben a Taschenbergpalais Kempinski szálloda vagy az Isztambul Çiragan Palace Kempinski. Kempinski a Global Hotel Alliance alapító tagja, a világ legnagyobb független szállodamárkainak szövetsége.

A Panaszok.com segítségével a Kempinski Hotel felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.