Holmibolt
panaszok-Holmibolt - Logo

Holmibolt

Panaszok
147
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.01 14:31
Karácsonyra a férkem rendelt önöktől egy okos karkötőt nekem ajándékba. Azóta minden nap próbálunk emailt irni ami valamiért kézbesíthetetlen nagyon szeretnénk ha kicserélnék egy jól múködőre rezeg de nincs rajta kép .Nagyon kellemettlen mert mert ajándékban kaptam telefonszámot nem találunk ahol fel vehetnénk a kapvsolatot önökkel . Kérem keressenek fel S. Attila néven rendeltem. Köszönöm

  2021.12.25 11:05
Nem veszi normálisan fel a töltést felvillan és zizegő hangot add ki és nem tölt fel teljesen maxra nem is magyar a menüje letöltöttünk egy alkalmazást amihez kötve van a telefon és nem tudunk be állitani rajta semmi.Nem lehet semmit rajta normálisan beállitani ezért szertném visszaküldeni és szeretnéma pénz vissza kapni

Holmibolt Márkáról

A honlap termékbemutatási, és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára. A honlapon a Felhasználó menüpontok segítségével böngészhet. A termékek kategóriarendszerbe sorolva találhatók meg. Az Akciós termékek kategóriában az áruházban vásárolható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a készlet erejéig megjelölés. A Többet olcsóbban menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre az áruház több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosít. Az Újdonságok menüpontban találhatók a honlap kínálatában újonnan megjelenő termékek.

A Panaszok.com segítségével a Holmibolt felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.