Holmibolt
panaszok-Holmibolt - Logo

Holmibolt

Panaszok
147
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.27 12:29
Október 9.én rendeltem meg a terméket előre utalással amit azóta sem kaptam meg.senkinek nem javaslom a boltot.Én a számlavezető bankomnál elindítottam a panaszt a bolt ellen és kértem hogy utalják vissza a pénzem. Semmilyen megkeresésre nem reagálnak. Sem a bolt saját üzenőfalán sem a megadott E-mail címen

  2020.10.26 18:51
rendeltem és kifizettem egy terméket. A számlán a rendelt terméket fizettem ki, de a csomagolás más volt, sőt a csomagban más termék volt. Jeleztem feléjük és kérésükre vissza is küldtem a terméket...azóta elérhetetlenek...feljelentettem őket...nem a pénz miatt, hanem az elvek miatt.

  2020.09.15 09:29
Reklamáció esetén többszöri megkeresésre sincsen reakció, csak miután lejár a visszaküldési határidő. "Kedvesen" megjegyzik, hogy a visszaküldési garancia nem egy ingyenes termékhasználati időt jelent, mintha egyértelműen arra utaznék, amikor cserét kértem, a hibás működés miatt. Egy ócskás boltról van szó, de úgy viselkednek a vevővel probléma esetén, mintha hatalmasat akarnék szakítani az ő kárukra.

  2020.09.09 12:23
A rendelt 2 db autós kamera helyet csak egyet kaptam. Mivel a csomagba nem látok bele így kifizettem a 2 db árát! Hiába írtam nekik már 3 levelet hogy hiányos volt a csomag, nem valaszolnak!!

Holmibolt Márkáról

A honlap termékbemutatási, és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára. A honlapon a Felhasználó menüpontok segítségével böngészhet. A termékek kategóriarendszerbe sorolva találhatók meg. Az Akciós termékek kategóriában az áruházban vásárolható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a készlet erejéig megjelölés. A Többet olcsóbban menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre az áruház több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosít. Az Újdonságok menüpontban találhatók a honlap kínálatában újonnan megjelenő termékek.

A Panaszok.com segítségével a Holmibolt felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.