Holmibolt
panaszok-Holmibolt - Logo

Holmibolt

Panaszok
152
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.05 14:48
A Holmiboltból rendeltem interneten 2 db fülhallgatót 2021,11,21-én. Az árut a gyenge minősége miatt visszaküldtem,és mail-ben jeleztem,hogy elállok a vásárlástól,14 napon belül. Azóta(2022,01,05) nem kaptam vissza a pénzemet,miközben az áru is náluk van. Közben kiderült,hogy több ezer károsult vevője van már ennek a Cégnek,amely több név alatt is működtet webshopokat!

  2021.09.05 20:32
Figyelem! A ravenshop.hu egy "holmibolt.hu" klón. Ugyanazon helyesírási hibákkal, karakterhibákkal az ÁSZF-ben, ugyanazon Hunyadi J. utcai visszáru címmel, 2021-es alapítással, már negatív céginformációval. Vigyázzon mindenki! Ha ez is bedől, jön egy újabb kft.

  2021.03.02 22:52
A fenti címmel írtam panaszt nyújtottam be még januárban, majd kaptam egy ajánlatot, hogy vásároljam le a termék árát, ami különbség lesz azt fizetnem kell a futárnak. Elfogadtam, /csak legyen már vége/ és megjelöltem két terméket amire ugyan nem lett volna szükségem, de bíztam abban, hogy vége lesz. Hát tévedtem. Közel egy hónap telt el, amikor kaptam egy mailt. Tartalma: Küldjük a megrendelt terméket, mellékelve az eredeti izzó megrendelést. A futár után a csomagot kibontva, az egyik helyettesítő terméket, egy véroximétert találtam, ami az általam fizetett termék áránál 3.000.- Ft.-al kevesebb volt. Még a szállítási költséget is kifizetették velem. Eljárásuk példátlan. Még most is működnek és csapják be a vásárlókat. Ugyan meddig? Mikor figyelnek fel az illetékesek az üzelmeikre? Vagy talán elfogadható, hogy ígéretet tesznek arra, hogy mindenkinek rendezik az ügyét. Közben egész másként teszik azt a háttérben, látszat intézkedésükkel.

  2020.06.03 16:10
Holmibolt részére visszaküldtem az e-mail utasitásnak megfelelően megadott cimre 7 napja a vásárolt maszkokat, hiába érdeklődöm, hogy átvették -e? 2xi érdeklődés mikorra várhatom a visszautalást, semmi reakció. Telefonon nem elérhetőek.

Holmibolt Márkáról

A honlap termékbemutatási, és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára. A honlapon a Felhasználó menüpontok segítségével böngészhet. A termékek kategóriarendszerbe sorolva találhatók meg. Az Akciós termékek kategóriában az áruházban vásárolható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a készlet erejéig megjelölés. A Többet olcsóbban menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre az áruház több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosít. Az Újdonságok menüpontban találhatók a honlap kínálatában újonnan megjelenő termékek.

A Panaszok.com segítségével a Holmibolt felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.