Holmibolt
panaszok-Holmibolt - Logo

Holmibolt

Panaszok
92
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.06.03 16:10
Holmibolt részére visszaküldtem az e-mail utasitásnak megfelelően megadott cimre 7 napja a vásárolt maszkokat, hiába érdeklődöm, hogy átvették -e? 2xi érdeklődés mikorra várhatom a visszautalást, semmi reakció. Telefonon nem elérhetőek.

  2020.02.12 15:29
Nem a megrendet terméket kaptam, hanem egy olcsóbb, silány minőségűt. Mivel telefonos elérhetősége nincs a webáruháznak, e-mailben írtam meg a cserére való kérésemet. A válaszuk az volt, hogy küldjem vissza a terméket, majd ők a beérkezés után küldik, amit megrendeltem. Mivel én már egyszer kifizettem a terméket és a szállítási díjat is, nem gondolom, hogy újra a saját költségemen kellene visszaküldenem az általuk tévesen küldött terméket. Mondtam, hogy amikor a futár hozza a megrendelésemet, cserecsomagként visszaküldöm a rosszul küldöttet. Persze azóta válaszra sem méltattak! Így az elállási jogomat sem merem érvényesíteni, mert még a pénzemet sem kapom vissza. De nem is ez lenne a célom, hanem hogy azt kapjam meg, amit megrendeltem és kifizettem! Mit tehetek ebben az esetben?

Holmibolt Márkáról

A honlap termékbemutatási, és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára. A honlapon a Felhasználó menüpontok segítségével böngészhet. A termékek kategóriarendszerbe sorolva találhatók meg. Az Akciós termékek kategóriában az áruházban vásárolható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a készlet erejéig megjelölés. A Többet olcsóbban menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre az áruház több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosít. Az Újdonságok menüpontban találhatók a honlap kínálatában újonnan megjelenő termékek.

A Panaszok.com segítségével a Holmibolt felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.