Holmibolt
panaszok-Holmibolt - Logo

Holmibolt

Panaszok
93
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.26 16:06
A forgószék nem szerelhető össze, mivel sem az ülőke sem a háttámla nem csavarozható fel, mert az adott 4mm-es furatokhoz 6mm-es csavarokat csomagoltak. Ám, ha a csavarok 4mm-esek lennének, az összeszerelést akkor sem lehetne megvalósítani, mert az adott furatok nincsenek menettel ellátva. Kérem a hibás termék elszállítását valamint a szék ellenértékének visszafizetését.

  2021.01.21 20:04
Spinning kerékpárt rendeltem ami minőségileg erősen kifogásolható volt. 14 napon belül az utasítás szerint visszaküldtem a terméket, sms-t is kaptam a postai csomag kézbesítéséről miszerint a címzett átvette a kerékpárt. Telefonon elérhetetlenek, e-mailra nem válaszolnak, pénzt nem utaltak. Mit javasolnak mi a teendő?

  2021.01.19 22:34
December elején vásároltam 2m db okosórát a Holmibolt-tol időben megkaptam előre utalással fizettem. És sajnos két hibás terméket kaptam amit csak Szent este tudtam meg. Rögtön jeleztem az illetékes cég felé ezt és 14 napos elállási panaszomat de csak automatikus e-mail érkezett nem válaszolnak. Az egyik okos óra be sem kapcsolt a másik működött fel órát aztán semmi töltést egyik óra sem veszi..

  2021.01.19 22:29
Masszázsfotel néven hirdetik a terméket, de a masszázs funkicó mindössze annyit ér, mint egy mobiltelefon rezgő üzemmódja. Nem hibás, mert kiszereltem belőle, valóban csak két picike rezgőmotort tartalmaz, ami mindössze ki-be kapcsolható. Semmiféle masszázs alkatrészt nem tartalmaz, ám tudomásom van róla, hogy más olyan terméket kapott, ami valóban megadja a masszázsélményt, csupán a nekem küldött termékben nincs meg a szűkséges elektronikai és mechanikai berendezés.

  2021.01.15 14:04

Tisztelt Illetékes,

2020. decemberben rendeltem a mellékelt képen látható spinning szobakerékpárt, ami meg is érkezett. Sajnos azonban a mellékleten látható 3 alkatrész nem volt a csomagban, de a vásárlásról számlát sem kaptam. Mikor e-mailben reklamáltam, először azt írták, hogy a karácsonyi csúcsforgalmuk miatt nem tudnak foglalkozni a hiányok elküldésével, azóta pedig még legalább 3 e-mailt küldtem, amire már nem is válaszoltak!!! A legutolsót 2021.01.07-én küldtem. Erre a címre írtam: [email protected] A kérdés, hogy reagálnak e panaszomra, vagy forduljak a fogyasztóvédelemhez? 


Holmibolt Márkáról

A honlap termékbemutatási, és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára. A honlapon a Felhasználó menüpontok segítségével böngészhet. A termékek kategóriarendszerbe sorolva találhatók meg. Az Akciós termékek kategóriában az áruházban vásárolható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a készlet erejéig megjelölés. A Többet olcsóbban menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre az áruház több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosít. Az Újdonságok menüpontban találhatók a honlap kínálatában újonnan megjelenő termékek.

A Panaszok.com segítségével a Holmibolt felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.