H&M
panaszok-H&M - Logo

H&M

Panaszok
26
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.15 15:51
Imádtam mindig is a h&m-es ruhákat és most is ugyan úgy szoktam ott vásárolni, viszont.. nagyon nagyon durván romlott a minőségük a ruháknak és az áruk csak drágult, ami a többi fast fashion üzletre is ugyan így érvényes. Alig van anyag a ruhákban és ami van, az is nagyon hamar elkopik, kinyúlik, szakad, stb, teljesen el vannak szabva, van, hogy a varrást megnézve is kidülledt szemekkel állok ott értetlenkedve, hogy ezt próbálják rásózni az emberekre, aminek még a varrásán is látszik, hogy megveszem jó pénzért és 1 hónap múlva dobhatom is a kukába, mert szét ment a ruha.

  2020.01.17 21:47
Rendeltem egy “vékony” térdig erő kabátot a H&M oldaláról és a minősége felér egy hálóköntösével (sem). Teljesen átüt az anyaga és sokkal hosszabb, mint a térdig érősége, amit írtak.

  2019.12.27 16:48
Kislányomnak vásároltam leggingseket de az egyik oldala szétfoszlott a varrásnál.Nem vittem vissza, mert vidéken lakunk és többe kerülne az utazás. 3 leggingsből 1el volt probléma valószínű gyártási hiba lehet.

  2019.05.04 18:50
Vettem itt egy nadrágot. 1 hónap sem kellett és az ülepénél és a térdénél kinyúlt. Használhatatlanná vált. A kötő madzagja is elkezdett foszlani. Vettem még egy olcsó puha szobapapucsot. Nem vártam sokat,már az ára miatt sem, viszont eddig bírja a strapát.

H&M Márkáról

A H&M a világ második legnagyobb globális üzlethálózattal rendelkező ruházati márkája, világszerte mintegy 5.000 üzlettel és 140.000 alkalmazottal. Első magyarországi üzletüket 2005-ben nyitották Budapesten. A svéd alapítású H&M, amely a Hennes és Mauritz AB rövidítése, kész divatcikkeket (ruházatot, cipőt, táskát, bizsukat, kiegészítőket és kozmetikumokat) gyárt és értékesít nők, férfiak, fiatalok és gyermekek számára. 2004 óta olyan neves tervezőkkel dolgozott együtt, mint pl. Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Roberto Cavalli, vagy Jimmy Choo. A márka sikerét az olcsó, bárki számára megfizethető "fast fashion" üzletpolitikájának köszönheti.

 

A Panaszok.com segítségével a H&M felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.