H&M
panaszok-H&M - Logo

H&M

Panaszok
26
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.12 11:09
Tegnapi napon a Westendben jártam a Home szekciónál szerettem volna vásárolni néhány törölközőt.  A leárazott részlegen voltak, de nem volt rajta piros matrica. A kasszánál az eladó azt mondta ezek nem akciósak. Mondtam hogy ott találtam az akciós részen.  Válasza: és akkor most adjam oda magának akciósan azt szeretné? Mert ez nem leértékelt.  Mondtam hogy csak szimplán megkérdeztem, nem kell odaadnia.  Válasza: na ezt én is így gondoltam, majd maga mögé hajította a termékeket.  Mondtam hogy a vezetőjével szeretnék beszélni. Azt mondta nem tudja kihívni mert az irodában ül. Kérdeztem hogy nem tud kijönni egy vásárlóhoz? Az eladó bemondta a hangosbemondóba a vezetőjét aki utána egyből telefonon felhívta. Gondolom azt kérdezte miért van rá szükség, ugyanis az eladó hölgy válasza az volt hogy: itt egy nő aki panaszt akar tenni, kijössz?  Majd a vezető nem jött ki, mert nem ért rá-az eladó szavaival élve.  Mégis csak felháborító hogy egy cég ilyen dolgokat megengedjen magának. 

  2019.05.17 17:11
Most jártam a H&M-ben fekete inget venni. Először hiába köszöntem hangosan az ott dolgozónak rám sem hederített. Konkrétan követnem kellett, hogy leszólíthassam. Aztán megkérdeztem hol találom az ingeket, mert nagyon sietek. Nem köszönt, csak elindult egy irányba és arra mutatott. Azta, milyen bámulatosan segítőkész.

  2019.04.10 16:32
Senkinek nem ajánlom. 10 perccel zárás előtt, az egyik emelet kasszái zárva, a biztonsági szolgálat viselkedése elfogadhatatlan. A pénztáros kislány 10 centiméterről átpakoltatná a termékeket a kassza egyik oldaláról a másikra. Viselkedése gyermeki, szemtelen, jogsértő, miközben jogos panaszom teszem a vásárlók könyvében. Fogyasztóvédelmi eljárás elindítva.

H&M Márkáról

A H&M a világ második legnagyobb globális üzlethálózattal rendelkező ruházati márkája, világszerte mintegy 5.000 üzlettel és 140.000 alkalmazottal. Első magyarországi üzletüket 2005-ben nyitották Budapesten. A svéd alapítású H&M, amely a Hennes és Mauritz AB rövidítése, kész divatcikkeket (ruházatot, cipőt, táskát, bizsukat, kiegészítőket és kozmetikumokat) gyárt és értékesít nők, férfiak, fiatalok és gyermekek számára. 2004 óta olyan neves tervezőkkel dolgozott együtt, mint pl. Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Roberto Cavalli, vagy Jimmy Choo. A márka sikerét az olcsó, bárki számára megfizethető "fast fashion" üzletpolitikájának köszönheti.

 

A Panaszok.com segítségével a H&M felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.