H&M
panaszok-H&M - Logo

H&M

Panaszok
26
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.15 13:03
A H&M mindenhol úgy hirdeti, hogy a klubtagság előnyökkel jár. Többek között említik, hogy az üdvözlő ajánlat része, hogy 10% kedvezményt kapsz a következő vásárlásodra. Azt sehol nem említik, hogy a 10% kedvezmény időkorláthoz kötött, és ha csak 1 hónap múlva szeretnéd beváltani, akkor már nem fogod tudni. Véleményem szerint ez a vásárlók megtévesztése.

  2020.03.24 11:34
Bevallom gyakran járok H&M üzletekbe. A legtöbb helyen pozitív élményekkel távozom, azonban az Árkádban található üzlet egyszerűen borzalmas. Nem elég hogy az üzlet rendetlen és szanaszét van minden, a dolgozók hozzáállása is borzalmas. Remélem nem kell többet betérnem oda.

  2020.03.20 12:50
Sokat rendelek a H&M oldaláról. Eddig kevésbé volt rá panaszom. Téli kabátot rendeltem még Januárban leárazva. 2 hetet vártam rá míg meg jött. az oldalon feltüntetett időpont 5 nap. 5 nap után megkaptam azt az e-mailt, hogy csomagját össze készítettük holnap átadjuk a futarnak. Majd egy hét után kaptam e-mailt újra, hogy átadták és hamarosan kézbesítése kerül. majd másfél után hívtam őket még is hol a csomagom .Megkaptam a csomagom végül 2 het után. Tényleg 2 hétbe telik egy csomag ki küldés?

H&M Márkáról

A H&M a világ második legnagyobb globális üzlethálózattal rendelkező ruházati márkája, világszerte mintegy 5.000 üzlettel és 140.000 alkalmazottal. Első magyarországi üzletüket 2005-ben nyitották Budapesten. A svéd alapítású H&M, amely a Hennes és Mauritz AB rövidítése, kész divatcikkeket (ruházatot, cipőt, táskát, bizsukat, kiegészítőket és kozmetikumokat) gyárt és értékesít nők, férfiak, fiatalok és gyermekek számára. 2004 óta olyan neves tervezőkkel dolgozott együtt, mint pl. Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Roberto Cavalli, vagy Jimmy Choo. A márka sikerét az olcsó, bárki számára megfizethető "fast fashion" üzletpolitikájának köszönheti.

 

A Panaszok.com segítségével a H&M felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.