Hard Rock Cafe
panaszok-Hard Rock Cafe - Logo

Hard Rock Cafe

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

  2019.05.07 15:15
Nagyon drága, de nagyon jó hely. Visszatérő vendég vagyok. Bár kicsit rosszul van összehozva, hogy a bolton keresztül kell lemenni az étterem részhez és frusztrált érzés, mintha összekoszolhatnád és kifizettetik veled.. Nem előnyös megoldás. Ráadásul, aki nem ismeri és bemegy talán nem is tudja, hogy lent étterem van.

Hard Rock Cafe Márkáról

A Hard Rock Cafe a remek ételeiről híres, és nem véletlenül. Minden egyes fogásuk házilag készül, amelyekhez friss hozzávalókat és helyi alapanyagokat használnak. A zamatos Legendás Burgereiktől kezdve a saját receptjeik alapján készülő koktéljaikon át, híresek arról, hogy csak a legízletesebb fogásokat szolgálják fel. Éttermük alapterülete 1097 négyzetméter, 4 különböző szinten, amelyhez még egy szezonálisan nyitva tartó kültéri terasz is tartozik. A híres Rock Shop a földszinten található, a nagyobbik étterem rész, a bár és a színpad a -1. szinten helyezkedik el, míg a legfelső szint további ülőhelyekkel és lenyűgöző kilátással szolgál a Vörösmarty térre és a Váci utcára.

A Panaszok.com segítségével a Hard Rock Cafe felveheti önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat a megoldatlan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalhatott. Célunk, hogy elégedett vásárlókat generáljunk és javítsunk a cég minőségén. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy hibás terméket vásárolt. Esetleg a személyzet nem volt elég ügyfélközpontú, lassú volt a kiszolgálás és ön próbált panaszt tenni, de hiába. Nos itt a megoldás! A Panaszok.com minden panaszkodni vágyó fogyasztónak lehetőséget ad és segít, hogy az elhallgatott problémáinak hangot adjon és javaslatot tegyen a cég minőségének javítása érdekében.